Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 169

Benvolgudes famílies,

Desitgem hagueu passat unes bones vacances i esperem que tingueu un any 2015 ple de salut.

Com ja us vam informar en el fullet anterior, el 25 de novembre en sessió de Consell Escolar Municipal l’Ajuntament va comunicar que el curs vinent, el P3 es mantindria a les 4 Escoles de Caldes, però uns dies més tard va notificar que encara era un aspecte per confirmar per part de la Direcció General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament.

Avui divendres 9 de gener, l’Ajuntament s’ha tornat a reunir amb el Departament i els Serveis Territorials d’Ensenyament per determinar en quina Escola es tancarà aquesta línea de P3. Us recordem que és degut a la davallada de la natalitat de l’any 2012. Per altre cantó també els cal decidir com es gestionarà la secundària cara el curs vinent. Al tancament d’aquest fullet no tenim cap informació de com ha anat la reunió. Per tant, no sabem si la nostra Escola continuarà oferint P3 el curs vinent, ni tampoc com es regularà la secundària. Ens ha sap molt de greu, que a hores d’ara, no sapiguem l’oferta Educativa de l’Ensenyament Públic al nostre poble.

La Comissió I tant que sí ha enviat al Departament, als SSTT i a l’Ajuntament, les 1680 signatures que s’han recollit en format paper i digital firmant el manifest, també la cinquantena d’Associacions Calderines que l’han signat. A la vegada la plataforma Sí El Calderí han fet arribar les cartes de 21 famílies on expressen el seu compromís d’escolaritzar als seus fills/es el proper curs 2015-16.

Les famílies de Primària us heu d’apuntar a les graelles que estan als diferents distribuïdors per fer l’entrevista amb la tutora o tutor del vostre fill/a durant els propers dies.

Si hi ha algú que estigui animat en participar en el programa LECXIT per la millora de la comprensió lectora, passeu pel despatx. De moment a la nostra Escola ja hi ha 12 familiars apuntats. La coordinadora de les famílies és la Cristina Tramullas la mare de la Noa i l’Emma.

Tornem a demanar-vos que pel bon funcionament de l’Escola heu de ser puntuals a les entrades i sortides. Qui es veu perjudicat si arribeu tard és el vostre fill o filla.

Caldes de Montbui, 9 de gener de 2015

Xiulets