Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 164

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us informem sobre els següents temes:

En primer lloc volem donar les gràcies a totes les persones que van fer possible que la top article Jornada Reivindicativa" Sí, el Calderí" de diumenge fos tot un èxit. Felicitem de manera especial a la comissió que s’ha encarregat de l’organització de l’acte i també a la resta de comissions que amb les seves activitats li van donar suport.

Recordeu que cal fer https://infotuc.es/esminec/5095 la renovació de la Junta de l’AMPA. Si hi ha algú interessant en ser president, vicepresident, tresorer o secretari que es posi en contacte amb l’actual presidenta Dolors Vila, mare del Pol de 5è i de l’Adrià Melé de 3r.

També necessitem http://www.sv-st-blasien.de/?sheldon=frau-sucht-mann-solingen&af8=32 candidats pel Consell Escolar de l’Escola. Cal renovar dos familiars. El sorteig per designar els membres vocals de la mesa electoral de les famílies es va fer aquest dijous 20, a les 9h. La votació al Consell serà el proper dia http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/7689 2 de desembre. Consulteu dates i horaris al cartell de la porxada. Animeu-vos-hi! Passeu pel despatx.

La http://nalads.com/?tremoit=site-de-rencontre-gay-saguenay&d02=b9 comissió de biblioteca té previst hop over to this web-site obrir-la citas online totalmente gratis tots els dimecres de 16’30 a 17’30h a partir del proper 26 de novembre. De moment hi ha 3 famílies responsables però en fan falta més per poder fer una roda més espaiada. Aquest curs hi ha alguns canvis en el funcionament i la normativa d’aquesta activitat ja que els alumnes que hi assisteixen sols hauran de portar una autorització de la seva família. Consulteu els cartells amb les normes que hi haurà penjats a la porxada i a la porta de la biblioteca. Donem les gràcies als alumnes de 5è que han fet cartells fent publicitat d’aquest espai.

El my explanation proper Plenari serà http://www.bicialpedrete.es/?okno=mujer-soltera-con-numero-de-telefono&795=cc dijous 4 de desembre a les 21h. Ja us informarem de l’ordre del dia.

Al llarg de la setmana hem celebrat Santa Cecília amb la representació d’un conte amb instruments de vent i l’actuació, avui mateix, de la banda.

Caldes de Montbui, 21 de novembre de 2014

Xiulets