Enllaços d'interès

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 153

Benvolgudes famílies,

Avui hem de comunicar-vos una gran notícia: s’ha fet la primera reunió d’obra de l’edifici nou amb tots els agents implicats. L’obra s’iniciarà el proper dia 30 de juny i la previsió és que estarà acabada el dia 1 de setembre de 2105. Està tothom molt content!

El proper dimarts s’inicia el període de matriculació per l’alumnat preinscrit cara el proper curs. El període de matriculació acabarà divendres 13 de juny. Cal portar la fotocòpia del llibre de vacunació. Consulteu l’horari penjat a la porxada i a la Web.

Tenim materials per plastificar. Necessitem voluntaris. Qui pugui donar-nos un cop de mà que passi pel despatx i parli amb la Marta Mas. Gràcies.

Dilluns 9 de juny és festa local. A partir de dimarts 10 de juny hi haurà jornada continuada. L’horari per l’alumnat que va a dinar a casa serà fins les 13h. Els qui es queden al menjador serà fins a les 15,30h. Si algú necessita prolongar l’horari fins més tard cal que ho comuniqui a l’Anna Vidal, coordinadora de menjador. Passeu qualsevol matí a les 9h per fer la reserva d’aquest servei.

La Festa de final de curs serà el proper dissabte 14. Trobareu el programa a l’anvers d’aquest fullet. Des de la COFE fan la següent demanda: tothom que tingui taules plegables les porti a l’escola al llarg de la setmana vinent. Per una bona organització de la festa cal que us apunteu a les graelles que hi ha a la porxada. Està tothom convidat. No hi falteu!

Hi ha un grup de mares de l’escola que estan interessades en jugar a bàsquet. Si hi ha alguna mare més que es vulgui apuntar a l’equip cal que es posi en contacte amb la Patrícia, mare d’en Jofre i d’en Biel o bé amb l’Agnès, mare d’en Guim i d’en Blai. També necessiten un/una entrenador/a. Mentre puguin entrenaran a la pista de l’escola a les 20h. Animeu-vos! Fer esport fa salut!

Al despatx hi ha el manifest pel “no tancament de la línea de P3”. Qui vulgui recollir signatures en el seu lloc de treball, botiga, fàbrica... que passi a buscar-ne pel despatx. Gràcies.

Recordeu que les famílies que tingueu fills nascuts als anys 2012 i 2013 i vulgueu escolaritzar-los a l’Escola El Calderí podeu posar-vos en contacte amb la Marta de la Riva, mare de l’Aniol de P5 o bé amb la Meritxell Zanuy, mare de la Marta, també de P5.

Que passeu un molt bon Cap de Setmana.

***************************************************************

 

18,00h Còctel de benvinguda i preparació de les taules

Tot seguit...

-       ACTUACIONS PER NIVELL A CÀRREC DE TOT L’ALUMNAT DE L’ESCOLA

- LECTURA DEL MANIFEST, ”no al tancament de P3”, RECOLZAMENT I SIGNATURA PER PART D’ALGUNES ASSOCIACIONS DEL POBLE

- ACTE SOLEMNE DE COMIAT DE

L’ ALUMNAT DE SISÈ : LLIURAMENT DE DIPLOMES

- ACTUACIÓ SORPRESA

 

-       ACTUACIÓ A CÀRREC DE L’ALUMNAT DE SISÈ

 

*****************************************************

SOPAR/BUFET DE FI DE CURS

PER COMPARTIR.

CAL PORTAR:

- UN MENJAR INFANTIL, UN D’ADULT I POSTRES

A més a més, cadascun ha de portar:

plats, gots, coberts, estovalles, beguda,

i sobre tot,

MOLTES GANES DE PASSAR-HO BÉ

Acabarem la FESTA amb...

MÚSICA I BALL PER A TOTHOM

A CÀRREC DE “JORDI V BAIXA”

 
  • És important que tothom porti un menjar infantil, ja que l’any passat ens en va faltar.
  • Cal que quan arribeu a l’Escola, abans que comencin les actuacions de l’alumnat, aneu a deixar les menges a les aules que hi haurà habilitades i refrigerades.
Caldes de Montbui, 6 de juny de 2014
 

Xiulets