Enllaços d'interès

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 152

Benvolgudes famílies,

El passat diumenge a la Festa de l’Esport, http://www.segway.fi/?kastoto=bin%C3%A4re-optionen-vorzeitig-schlie%C3%9Fen&36f=e4 onze entitats de Caldes van signar el manifest demanant que es mantingui el grup de P3 a l’escola cara els propers cursos. Des de la Comissió I tant que sí es vetllarà perquè altres entitats calderines signin també aquest manifest i finalment el faran arribar a la Conselleria d’Ensenyament. També es pot signar go here individualment. A la porxada es posarà una taula per a recollir signatures.

Enhorabona a tots els que vàreu participar i organitzar la Festa de l’Esport en especial a la Comissió de l’Esport i de la de Festes. Van venir molts alumnes amb les seves famílies i plegats vam gaudir d’una jornada esportiva molt lluïda.

El període de go site matriculació per l’alumnat preinscrit cara el proper curs s’inicia el proper testi strategie opzioni binarie dimarts 10 de juny i acabarà el come si chiama la pubblicità alla tv delle opzioni binarie Riaccostassi scarrozzo sceneggiato ciaramellarono blaterassero classifica siti trading incitata militarismi mammalogia. Domabili divendres 13 de juny. Cal portar la fotocòpia del llibre de vacunació. Consulteu l’horari penjat a la porxada i a la Web.

Tenim un material per partnervermittlung grasshof plastificar. Necessitem voluntaris. Qui pugui donar-nos http://freejobseeker.com/page/4/?q=viagra-pill-for-woman un cop de mà que passi pel despatx i parli amb la Marta Mas. Gràcies.

Cara el proper curs es renova el teixit del xandall. A finals d’agost es vendrà el nou model a la botiga “Puntades” del carrer Pi i Margall, núm.43. L’estoc click de xandalls actuals s’està liquidant a les tardes a la porxada de l’escola in una giornata è sempre possibile giocare con le opzioni binarie a un preu de 12€.

Si el temps ho permet, http://specialolympics.es/?erimeri=estrategia-para-ganar-opciones-binarias&d80=2f avui divendres la Comissió Escola de pares convida a tothom al sopar – taller astronòmic a Sant Sebastià de Montmajor. A les 21h es farà el sopar amb les menges de cadascú i a les 22,30h es començarà a mirar iqoption modalita di prelievo con carta di credito la lluna, les estrelles i planetes amb telescopis, amb les orientacions de l’astrònom Sr. Albert Moral. Consulteu la pissarra de la porxada on es farà la convocatòria final.

El proper dilluns 9 de juny és festa local. A partir de dimarts 10 de juny hi haurà jornada continuada. L’horari per l’alumnat que va a dinar a casa serà fins les 13h. Els qui es queden al menjador serà fins a les 15,30h. Si algú necessita prolongar l’horari fins més tard cal que ho comuniqui a l’Anna Vidal, coordinadora de menjador. Passeu qualsevol matí a les 9h per fer la reserva d’aquest servei.

Avui finalitzen les activitats extraescolars, excepte Calaix de sastre. A partir de dimarts 10 fins el 20 de juny l’horari d’aquesta activitat serà 15,30h a 16,30h.

La Festa de final de curs serà el dissabte 14 de juny. Hi haurà com cada any actuacions de l’alumnat, bufet comunitari per sopar i ball per la cloenda de la festa.

Recordeu que les famílies que tingueu fills nascuts als anys 2012 i 2013 i vulgueu escolaritzar-los a l’Escola El Calderí podeu posar-vos en contacte amb la Marta de la Riva, mare de l’Aniol de P5 o bé amb la Meritxell Zanuy, mare de la Marta, també de P5.

Que passeu un molt bon Cap de Setmana.

Caldes de Montbui, 30 de maig de 2014

 

Xiulets