Enllaços d'interès

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 145

Benvolgudes famílies,

Amb aquest fullet donem tota la documentació que ens ha lliurat l’Ajuntament de Caldes sobre els Camins Escolars. Des de l’Escola potenciem aquesta iniciativa. Per inaugurar-la esperem a tothom a la cercavila de dimecres a dos quarts de nou (8,30h) al Parc de l’Estació. Des d’allà anirem caminant fins l’escola! No hi falteu! També us engresquem perquè els vostres fills i filles participin al Joc “Mou el Cul” durant tota la setmana.

Com cada curs per Sant Jordi fem el Concurs Literari. Tots els alumnes estan convidats a escriure narracions, contes... Necessitem familiars per fer de jurat del concurs. Animeu-vos-hi. Si hi ha algú interessat passeu pel despatx.

El proper dijous 3 a les 20,30h, organitzat per la Comissió Escola de Pares, hi haurà una xerrada al menjador de l’escola a càrrec de la Sra. Marta Prims Terradas sobre: “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills i filles”. Hi sou tots convidats.

A partir de divendres vinent l’alumnat de sisè juntament amb els seus familiars, obriran la paradeta dels berenars a la porxada de l’escola.

El proper dimarts 8 a les 12,30h a la Biblioteca de l’Escola, representants dels SSTT del Departament d’Ensenyament presentaran el projecte de l’Edifici nou. Convidem a un representant de cada Comissió a assistir aquest acte. També estan convidats els membres del Consell Escolar. Haurem de limitar l’aforament per raons d’espai.

Les famílies que tingueu fills nascuts l’any 2012 i 2013 i vulgueu escolaritzar els vostres fills i filles a l’Escola El Calderí poseu-vos en contacte amb la Marta de la Riva, mare de l’Aniol de P5 o bé amb la Meritxell Zanuy, mare de la Marta, també de P5.

El proper dijous 24 d’abril a les 16,45h a la sala hi haurà reunió de la Comissió Gestora – Consell Escolar.

Recordeu portar el full de conformació de plaça cara el curs vinent.

Molt bon cap de setmana.

Caldes de Montbui, 28 de març de 2014

 

Xiulets