Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 298

Benvolgudes famílies,

En aquestes darreres dues setmanes hem comptat amb la col·laboració d’un gran grup de famílies per millorar la logística i alguns espais i materials de l’escola. Gràcies a tots i a totes per pintar les rodes, construir el taller de sons i la cuineta, per posar troncs als sorrals, per treure les males herbes del pati, per cosir les tovalles individuals... És un plaer comptar amb vostra ajuda!

Us demanem que porteu estris vells de cuina de metall o de fusta que no necessiteu per posar a la cuineta del pati d’educació infantil. D’aquesta manera els nens i nenes tindran més material per jugar al pati.

La sessió del Plenari d’ahir ens va deixar molt bon regust! Les comissions van explicar tota la feina feta durant el curs i vam poder conèixer les directrius del nou projecte de direcció. En un ambient proper vam poder seguir construint i fent escola escoltant les reflexions i aportacions de tothom. Gràcies per ser-hi famílies!

Us informem que dijous proper dia 14 els usuaris de menjador faran la Festa de l’aigua. Si els vostres fills/es hi volen participar, adreceu-vos dilluns a la coordinadora, la Minerva.

Recordeu que el proper divendres dia 15 celebrarem la Festa de Fi de Curs. Us annexem juntament amb el Xiulet tota la informació de l’acte, organitzat per la COFE. Us hi esperem!

Desitgem a tothom un fantàstic torneig del Rosario Sánchez, ple d’esportivitat, respecte, joc net i de bona convivència esportiva. Als alumnes de 5è, els desitgem també que gaudeixin de l’espectacle de Cantània que ens oferiran demà dissabte.

Recordeu que avui també hi ha un concert solidari a favor de la investigació de la Dermatomiositis Juvenil, malaltia que pateix una alumna de l'escola. No us el perdeu!

Caldes de Montbui, 8 de juny de 2018

Xiulets