Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 143

Benvolgudes famílies,

Des d’aquí donem les gràcies a totes les persones que ens heu ajudat a ensenyar l’escola a la Jornada de Portes Obertes. Van venir una bona colla de famílies a visitar-nos.

Dimarts 11 va haver-hi Consell Escolar Municipal. Relacionat amb el que va passar en aquesta reunió, ahir a la tarda vam rebre per correu electrònic una carta dirigida a la presidenta del Consell, la regidora d’Educació, i signada pel director dels Serveis Territorials el dia 10 de gener de 2014 que, entre altres coses, diu:

"Pel que fa a la planificació de l'oferta educativa de la població de Caldes de Montbui, a mig i llarg termini, caldrà anar estudiant-la any rere any, amb l'actualització de les dades demogràfiques, sempre amb l'objectiu de garantir el dret a l'educació de tothom, tal com es regula en l'article 44 de la Llei d'Educació de Catalunya (LEC), inclòs el que s'estableix al Títol IV, Capítol I de la mateixa Llei."

A la porxada hi ha penjat el text íntegre de la carta.

Recordeu que fins divendres 21 hi ha el termini per presentar les preinscripcions cara el curs 2014/15. Cal preinscriure tots els infants nascuts l’any 2011.

Des de la COFE donen les gràcies a tothom que va participar a la Rua del Carnaval 2014. Com ja us vam informar es va guanyar el premi als millors esbroncs. Amb aquests premi la COFE ha decidit fer properament la festa de l’espuma. Ja us anirem informant.

El proper divendres 25 es farà el cafè tertúlia a les 15h. El tema serà “ Les pors en les diferents etapes dels nostres fills i filles”. Hi sou tots convidats!

Des d’aquí volem felicitar a la Noa Estévez de 3r de Primària per haver quedat finalista en el concurs Sambori organitzat per Òmnium Cultural. Enhorabona!

Avui a les 15 h, al menjador hi hagut el taller de cuina armènia a càrrec de l’Arpi, mare de la Nare de P5.

Ei! Mireu la nova web és:

www.escolaelcalderi.cat

Caldes de Montbui, 14 de març de 2014

Xiulets