Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 142

Benvolgudes famílies,

Recordeu que avui a les 17h al menjador hi ha la xerrada informativa dins la Jornada de Portes Obertes. HI SOU TOTS CONVIDATS!

El període de preinscripció s’inicia el proper dimarts 11 fins el divendres 21. L’horari de la nostra escola és tots els dies de la setmana de 10h a 11h i dilluns, dimarts i divendres de 16 a 17,30h. Cal preinscriure tots els infants nascuts l’any 2011. Consulteu tots el documents que cal lliurar el dia de la preinscripció.

Des del xiulet felicitem a la comparsa del Calderí. Van guanyar el premi als millors esbroncs. Estan a l’anvers d’aquest fullet. Enhorabona i endavant!

El proper divendres 14 hi ha un taller al menjador de l’escola sobre cuina armènia. Hi ha una mare de P5 que el farà. Per aquesta ocasió ensenyarà a fer unes galetes boníssimes.

Com molt be sabeu degut a la davallada demogràfica cara aquest nou curs i els propers el Departament d’Ensenyament preveu tanca moltes aules d’Educació Infantil. La FAPC s’està organitzant perquè si cal fer-ho, sigui d’una manera coherent i argumentada, sempre defensant l’escola pública de qualitat. És per això que des d’aquí us fenm saber que el proper diumenge 9 a les 12h hi ha una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Cal ser molta colla.! La nostra escola potser a la llarga una de les afectades. Anem-hi!

L’adreça de la nova Web és: www.escolaelcalderi.ca

Demà dissabte, dia 8 és el dia de la dona treballadora.

Caldes de Montbui, 7 de març de 2014

Xiulets