Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 297

Benvolgudes famílies,

Ahir vam celebrar un Torneig de futbol flag al pavelló del Bugarai a càrrec dels alumnes de 5è i 6è. L’experiència va ser tot un èxit i la diada va ser plena d’esportivitat! Enhorabona a tots els jugadors i jugadores i gràcies al Toni Molinos i a totes les persones que ho han fet possible!

Aquest matí els alumnes de P3 i P4 han anat a teatre al Casino a veure l’obra Els set ratolins. S’han fet un tip de riure!. Els nens i nenes de cicle inicial han participat a l’activitat del Dansem plegats a Castellar del Vallès i s’ho han passat molt bé fent les danses. Enhorabona per les actuacions!

Us comuniquem que avui serà l’últim dia del berenar de 6è. Gràcies un any més per la vostra iniciativa i dedicació, famílies!

Recordeu que aquesta tarda es farà el taller d’Arteràpia.

La Comissió d’Escola Verda us convoca a tots i a totes demà dissabte dia 26 a l’escola, de 10 a 13h, per venir a fer diferents actuacions de millora al pati de l’escola. Ens calen mans per muntar una cuineta de fusta al pati, organitzar uns troncs al voltant del sorral, repintar les rodes... Si podeu ens anirà bé que porteu les eines de què disposeu (serres, aixades, pics, pales i paper de vidre gruixut) Esperem ser una bona colla!

Us avancem que dilluns vinent dia 28 de maig, a les 18h es celebrarà l’Audiència Pública a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Aquest és un acte de tancament de tota la feina feta durant el curs pel Consell d’Infants.

Dimarts dia 29 els alumnes d’educació infantil gaudiran d’una tarda d’esport al pati de l’escola! Hem organitzat una cursa per tots els nens i nenes de P3, P4 i P5, a partir de les 15h. Els alumnes hauran de venir amb roba i calçat còmode.

Us informem que la setmana vinent serà la darrera setmana que s’ofereixen les activitats extraescolars, a excepció de l’activitat de Natació que finalitzarà el 19 de juny i la de Judo que acabarà el 4 de juny. Recordeu que l’activitat de Hoquei acaba avui dia 25 de maig. Un any més us donem les gràcies per la vostra participació en aquestes activitats extraescolars!

Seguim fent una crida a totes les famílies i voluntaris que sapigueu cosir per tal que ens ajudeu a reconvertir les estovalles del menjador en estovalles individuals per a cada alumne. Ens cal fer aquest canvi per una millora organitzativa del servei. Mares, pares, àvies, avis... tots els qui ens vulgueu ajudar adreceu-vos al despatx per posar fil a l’agulla! A partir del dimarts 29 iniciem el taller de costura!

Us recordem que farem un Plenari el dia 7 de juny a les 20,30h al menjador de l’escola. Us avancem l’ordre del dia:

  1. Roda  la tasca de les comissions i projeccions per al proper curs
  2. Explicació de les línies generals del nou projecte de direcció
  3. Torn obert de paraules

Us animem a anotar-vos la data d’aquest Plenari a l’agenda perquè ens agradaria comptar amb la vostra assistència. No us ho perdeu!

Us informem que el Dastin Chamba, alumne de 3r d’educació primària, és un dels guanyadors del Concurs de Catifes de Corpus. Enhorabona Dastin, el teu Patufet va enamorar al jurat!

Caldes de Montbui, 25 de maig de 2018

Xiulets