Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 286

Benvolgudes famílies,

Recordeu que avui divendres la visit the website Comissió de Biblioteca ha organitzat una browse around this website sessió de conta contes a les 16,45h a la biblioteca. S’explicaran 4 contes a càrrec de dos alumnes del Lecxit i dues mares voluntàries. Us hi esperem!

Aquesta tarda la http://theftzapperfence.com/?makisf=aplicacion-para-conocer-gente-2016&907=f8 Comissió d’Extraescolars es reuneix a les 16,30h a la Saleta de les comissions per organitzar uns tallers esportius de cara el tercer trimestre. Hi sou convidats!

Durant aquesta site rencontre monde entier setmana de fred i neu hem hagut d’ajornar una sortida dels alumnes de P3 i P4. Avui divendres, ja amb unes altres temperatures, els nens i nenes de 3r han anat d’excursió al Cim de les Àguiles, a St. Feliu de Codines i els de 4t han passat el dia a la Pedrera de Barcelona.

Ja sabeu que http://devrimcicephe.org/vistawkoe/2115 divendres vinent dia 9 farem la http://www.hotdogsuitlaatservice.nl/zybnapasta/4112 jornada de portes obertes. A les 15,30h farem una visita pel centre i a les 17h farem una xerrada informativa del projecte d’escola al menjador. Tothom hi és convidat!

Us demanem que porteu a l’escola botes d’aigua vostres o dels vostres fills i filles que ja no feu servir. Ens serviran per transformar-les en jardineres per la porxada, tal com ja havíem tingut en anys anteriors. Gràcies!

Bon primer cap de setmana de març!

Caldes de Montbui, 2 de març de 2018

http://vahidsport.com/pltyte/factore/10008 Aprofitem l’ocasió per rendir un petit homenatge a apk para conocer gente cerca Antonio Fraguas de Pablo, més conegut com a  conocer gente cristiana gratis Forges. Aquest humorista gràfictenia una visió crítica de les situacions de la vida quotidiana i social i va morir el passat 22 de febrer.

Xiulets