Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 284

Benvolgudes famílies, 

La comparsa de l’escola a la rua de Carnaval de dissabte va omplir els carrers de Caldes d’Agents Verds! Donem la més sincera enhorabona a totes les famílies que ho vàreu organitzar així com als qui també hi vàreu participar. Gràcies per fer possible un any més que gaudim d’aquesta festa fent pinya i comunitat! 

Avui divendres a la paradeta dels berenars de sisè es vendran unes capsetes de Lacasitos amb l’objectiu de recollir diners per a la inscripció de la caminada solidària de la Magic Liner de l’equip de la nostra escola.

Us fem arribar els acords de la Comissió Gestora d’aquest dijous passat:

-       Des de la COFE es proposa crear un grup de treball específic per organitzar el Carnaval 2019.

-       Properament s’organitzaran dues xerrades adreçades a famílies: una sobre noves tecnologies i l’altra sobre comunitats d’aprenentatge.

-       En la propera Gestora es valorarà la possibilitat de fer canvis en la organització de la festa de fi de curs.

Recordeu que la jornada de portes obertes  serà el proper 9 de març, a la tarda. A partir de les 15,30h es faran visites guiades pel centre i a les 17h es farà una xerrada informativa sobre el projecte d’escola. Com cada any, ens agradaria comptar amb la vostra participació en aquesta jornada de portes obertes. Els qui tingueu disponibilitat i ganes de venir a donar el vostre testimoni i explicar els trets més característics de l’escola, adreceu-vos al despatx. Us lliurarem un guió per acompanyar les noves famílies.Moltes gràcies!

Us informem que la Comissió d’Escola Verda rep avui a dos quarts de cinc de la tarda la col·laboració d’una especialista en disseny d’exteriors per repensar el pati de l’escola.

La Coral ha organitzat un Musical Solidari. Ahir van tenir una reunió amb diferents entitats i estan treballant per donar forma a un musical que no ens deixarà indiferents! Els falten homes per cantar com a baixos, tenors... si algun pare, avi o voluntari s’hi anima, només cal que els ho comuniqueu!

La Comissió de Biblioteca es reunirà divendres vinent dia 23 de febrer a les 16,45h a la biblioteca. Hi sou convidats!

Us comuniquem que dilluns vinent l’autora i il·lustradora de contes Teresa Giménez vindrà a l’aula de 2n a fer una activitat d’il·lustració amb els alumnes.

Us fem saber que dimarts vinent dia 20 es farà una reunió a les 20h per les famílies de sisè per tal de preparar la organització de fi de curs. Us esperem al menjador de l’escola.

Recordeu que el proper divendres serà l’últim del mes i per això tornarem a fer l’esmorzar comunitari de fruita a tots els cursos. Ens caldria ser més colla la setmana vinent! Us esperem!

Us recordem que és responsabilitat de tots i totes que el pati de l’escola estigui net. A l’hora del berenar a les tardes és important que llenceu els envasos i matèria orgànica al contenidor corresponent. Us demanem la màxima col·laboració!

Bon cap de setmana.

Caldes de Montbui, 16 de febrer de 2018

Xiulets