Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 282

Benvolgudes famílies,      

Aquest dilluns els alumnes de 5è de l’escola van fer una trobada d’educació física amb  els alumnes de 2n d’ESO de l’institut Pic del Vent. Els alumnes de secundària fan una optativa d’esports adaptats i van fer de professors als alumnes de 5è, ensenyant-los a jugar a esports adaptats a persones discapacitades. Va ser una experiència molt enriquidora per tots plegats!

Aquesta setmana els alumnes de 3r van anar a veure l’espectacle Plors de Cocodril i els de 5è el de Quo no badis. Les dues obres de teatre van fer riure molt als nens i nenes i van ser molt divertides.

Avui ha arribat Sa Majestat el Rei Carnestoltes a l’escola! Els alumnes de 6èA ens han explicat les consignes que el rei de la disbauxa ens demana que seguim la setmana vinent. Els nens i nenes de 6è han estat uns pregoners excel·lents! Amb uns ulls ben oberts El Rei Carnestoltes ens demana que la setmana vinent seguim aquestes consignes:

Dilluns: Tothom ha d’anar molt elegant a l’escola.

Dimarts: Hem d’anar vestits representant algun ofici.

Dimecres: Hem de portar pentinats estrafolaris o algun element al cap.

Dijous: Ens hem de pintar la cara.

Divendres: Al matí hem de portar una cua al cul i a la tarda podem anar disfressats com vulguem.

En relació a la festa de Carnaval, la COFE  ha decidit que enguany la disfressa per participar a la comparsa de El Calderí serà d’Agents Verds!

Si voleu participar de la rua i fer escola no us ho perdeu! Apunteu-vos avui mateix a les graelles que trobareu a la porxada per tal que la COFE pugui fer una previsió de la roba que fa falta per a fer la capa de la disfressa. Dimecres vinent, dia 7, podreu recollir la roba a la saleta de les comissions.

Us fem saber que durant la setmana vinent, a l’hora d’esbarjo, els alumnes que vulguin podran practicar la coreografia de la Rua al pati.

Us informem que dijous dia 8 celebrarem el Dijous Gras i per fer-ho, tots els alumnes de l’escola faran una sortida al matí a diferents indrets de Caldes. La Font del Dimoni, la Pedrera, en Molí d’en Ral... són alguns del llocs on anirem a gaudir de l’entorn més proper i a degustar les menges típiques d’aquest dia. Així doncs, us animem a portar per esmorzar coca de llardons, truita o botifarra d’ou.

A més a més, els alumnes de Cicle Inicial i de 6è aniran dimecres d’excursió; els uns a Cosmocaixa i els altres al Museu de la Ciència de Terrassa.

Us informem que properament convidarem a totes les famílies que són usuàries del menjador a venir a dinar a l’escola per tal que pugueu tastar el menjar que es serveix al menjador. Us mantindrem informats!

Us comuniquem que enguany s’ha obert una nova convocatòria de concurs de mèrits per a la selecció del director/a de l’escola. Us fem saber que aquest dijous 1 de febrer es van seleccionar els membres del claustre i del Consell Escolar que formaran part de la comissió de selecció. La representant del Consell Escolar que no forma part del professorat serà l’Eva Gabriel.

Esperem que tots gaudiu de la setmana esbojarrada que ens espera!

Bon cap de setmana de fred.

Caldes de Montbui, 2 de febrer de 2018

Xiulets