Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 280

Benvolgudes famílies,      

Us fem saber que aquesta setmana alguns alumnes de l’institut Manolo Hugué han començat a venir a l’escola per fer el seu Servei Comunitari. Enguany comptarem amb el suport de 4 alumnes d’ESO a les aules d’EI i CM. Paula, Esther, Laura i Isaac, benvinguts a l’escola i gràcies per fer comunitat amb nosaltres!

Us comuniquem que els alumnes de 5è i 6è ja han començat a treballar a les reunions del Consell d’Infants. Aquest any cada escola apadrinarà un parc del poble. Nosaltres serem els padrins del Parc del Bugarai. Estem molt contents de ser els responsables d’aquest espai tan proper! Us mantindrem informats de les accions que els consellers i conselleres vagin aprovant per tal de garantir el respecte de les instal·lacions i de l’espai de tot el parc.

Us informem que podeu anar a cobrar a la saleta de les comissions les participacions del número de loteria de l’escola que va sortir premiat. L’horari serà de 16:30 a 17:00h i els dies de cobrament seran:

  • Divendres 26/01/18 i dimecres 31/01/18
  • Divendres 16/02/18
  • Divendres 16/03/18 i dimarts 20/03/18

Pel que fa a la reunió de planificació escolar cara el proper curs us confirmem que, malgrat la davallada de natalitat que hi ha a Caldes, és voluntat de Serveis Territorials mantenir les 8 línies de P3 pel curs 18/19.

Membres de la Comissió d’Escola Verda participaran a la Magic Line de St. Joan de Déu, una caminada solidària de 10 Km que es farà el 25 de febrer, per equips. Us enviem la informació annexada al correu perquè la pugueu consultar. Us volem engrescar a  participar-hi en família, no us ho perdeu! Si passeu pel despatx a comunicar el vostre interès en anar-hi passarem les dades a la comissió, que formalitzarà totes les inscripcions. Fem un gran equip! La solidaritat és el camí!

Us comuniquem els acords de la  Comissió Gestora d’aquest dijous dia 18:

-       S’aprova una partida econòmica perquè Escola Verda pugui fer un estudi de millora del pati amb l’ajuda d’una experta en disseny d’espais exteriors naturals.

-       Cada comissió portarà un llista d’inversions i pressupostos, si s’escau. El Claustre presentarà també els pressupostos de les necessitats d’inversions que té.

-       S’acorda fer una xerrada sobre comunitat d’aprenentatge al 3r trimestre en modalitat de taula rodona amb altres comunitats d’aprenentatge.

-       Propera Gestora: dia 15 de febrer, a les 20h, per preparar Portes Obertes.

Famílies, ja sabeu que us esperem a totes les sessions de grups interactius. No hi falteu!

La Comissió TIC TAC està buscant persones que siguin especialistes en pàgines web ja que pretenen fer una web nova i donar un impuls a la comunicació de l’escola. Els qui sapigueu fer pàgines webs i us vingui de gust col·laborar-hi, adreceu-vos al despatx. Tota ajuda serà ben rebuda!

Les comissions d’Escola Verda i Biblioteca es reuniran el 26 de gener, a les 16,45h a la saleta de les comissions i a la biblioteca respectivament. Ja sabeu que totes les comissions són obertes a tothom. Si teniu ganes de participar-hi... us hi esperem!

Us informem que els darrers divendres d’esmorzar comunitari ens falta fruita. Hi ha nens i nenes que voldrien repetir o bé menjar-ne més, i no n’hi ha prou per a tots. Us demanem que ho tingueu en compte i que si la peça de fruita és petita, en porteu dues. Gràcies!

No us perdeu la cercavila dels Tres tombs pels principals carrers de Caldes de diumenge al matí i la tradicional Dansa de St. Antoni o Ball de plaça, a la tarda.

Molt bon cap de setmana de St. Antoni Abat!

Caldes de Montbui,19 de gener de 2018

Xiulets