Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 279

Benvolgudes famílies,      

Us desitgem que hagueu gaudit d’unes merescudes vacances de Nadal i que aquest 2018 estigui ple de salut. El nou trimestre ja ha començat i des de l’escola us volem animar a seguir participant en la vida de la nostra comunitat.

El número de loteria de l’escola, http://energocredit.am/sdsd/8416 el 99.368, va sortir premiat i per aquest motiu es retornarà l’import jugat a totes les famílies que vulgueu. Avui a la tarda, dia 12 de gener, de 16,30h a 17h podeu anar a cobrar les participacions premiades a la saleta de les comissions. Properament us informarem dels altres dies de cobrament.

Aquesta setmana els alumnes de P5, 4t i 6è han començat les mujer soltera busca ver online activitats d’educació viària programades, que continuaran al llarg d’aquest mes de gener.

La setmana vinent es faran les here revisions odontològiques dels alumnes de 1r i 3r.  

Us informem que la http://massimoibba.org/?finisel=zlatan-rencontre-avec-sa-femme&d13=5d comissió TIC TAC es reunirà el proper dilluns dia 15 a les 18,30h a la biblioteca per treballar amb el disseny i contingut d’una nova web per l’escola. Si algú està disposat a col·laborar-hi o dir-hi la seva, que no dubti en assistir a la reunió.

Us fem saber que dimarts vinent totes les direccions i representants de les AMPA’s de les escoles de Caldes anirem a Serveis Territorials per tal de clarificar la top ten dating sites canada planificació escolar cara el proper curs.

Us comuniquem que el proper dijous dia 18 hi ha convocada una reunió de http://mohsen.ir/?danilov=الخيارات-الثنائية-أبØا Comissió Gestora, a les 20h, a la biblioteca. Tothom hi és convidat!

Les famílies que pagueu la quota directament al banc, recordeu de portar el http://www.idfopoitiers.fr/maskoer/2711 full de pagament a secretaria, preferentment, el dimarts o el dijous, quan hi ha l’administrativa.

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-thomas&491=b8 Recordeu que a partir d’aquest trimestre, els alumnes que arribin més tard de les 9 i de les 15h es quedaran amb el Juan, que els acompanyarà a les aules, per no interrompre les classes. click Donem les gràcies a tots els qui esteu fent l’esforç d’arribar amb puntualitat golden eagle hook up . Les dinàmiques a les aules estan millorant i molts alumnes que abans feien tard, es mostren molt contents d’arribar ara a l’hora.

Caldes de Montbui,12 de gener de 2018

Xiulets