Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 279

Benvolgudes famílies,      

Us desitgem que hagueu gaudit d’unes merescudes vacances de Nadal i que aquest 2018 estigui ple de salut. El nou trimestre ja ha començat i des de l’escola us volem animar a seguir participant en la vida de la nostra comunitat.

El número de loteria de l’escola, el 99.368, va sortir premiat i per aquest motiu es retornarà l’import jugat a totes les famílies que vulgueu. Avui a la tarda, dia 12 de gener, de 16,30h a 17h podeu anar a cobrar les participacions premiades a la saleta de les comissions. Properament us informarem dels altres dies de cobrament.

Aquesta setmana els alumnes de P5, 4t i 6è han començat les activitats d’educació viària programades, que continuaran al llarg d’aquest mes de gener.

La setmana vinent es faran les revisions odontològiques dels alumnes de 1r i 3r.  

Us informem que la comissió TIC TAC es reunirà el proper dilluns dia 15 a les 18,30h a la biblioteca per treballar amb el disseny i contingut d’una nova web per l’escola. Si algú està disposat a col·laborar-hi o dir-hi la seva, que no dubti en assistir a la reunió.

Us fem saber que dimarts vinent totes les direccions i representants de les AMPA’s de les escoles de Caldes anirem a Serveis Territorials per tal de clarificar la planificació escolar cara el proper curs.

Us comuniquem que el proper dijous dia 18 hi ha convocada una reunió de Comissió Gestora, a les 20h, a la biblioteca. Tothom hi és convidat!

Les famílies que pagueu la quota directament al banc, recordeu de portar el full de pagament a secretaria, preferentment, el dimarts o el dijous, quan hi ha l’administrativa.

Recordeu que a partir d’aquest trimestre, els alumnes que arribin més tard de les 9 i de les 15h es quedaran amb el Juan, que els acompanyarà a les aules, per no interrompre les classes. Donem les gràcies a tots els qui esteu fent l’esforç d’arribar amb puntualitat. Les dinàmiques a les aules estan millorant i molts alumnes que abans feien tard, es mostren molt contents d’arribar ara a l’hora.

Caldes de Montbui,12 de gener de 2018

Xiulets