Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 273

Benvolgudes famílies,

Us fem saber que la data d’inici del http://www.lovelyappetite.com/?milkiwety=rencontre-sur-badoo-ouahigouya&8a1=96 Lecxit es va posposar per a la setmana vinent. Així doncs, us esperem http://wolontariatsportowy.com/fioepr/bioepr/5893 dimecres dia 8 i dijous dia 9, a les 16,30h http://thesagechoice.com/?strapon=rencontre-nationale-avec-le-peuple-d%27afrique-du-sud-%28renapas%29&1ee=42 a la biblioteca de l’escola per començar el programa. No hi falteu!

Recordem a totes les http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/10770 famílies de P3 que la source link Reunió Pedagògica també es va posposar, en aquest cas, pel proper click here dilluns dia 13 de novembre a les 16,45h, a la classe de P3. Us hi esperem!

http://macarthurgrange.com.au/?proklon=conocer-mi-cuerpo-hombre&236=82 Famílies de 6è, recordeu a portar el eneyser el hombre camina solo descargar llibre de quel est le meilleur site de rencontre pour les hommes vacunacions dels vostres fills/es per tal que el servei d’infermeria del CAP pugui administrar dilluns vinent les vacunes pertinents.

Comissions, us recordem que follow dimecres dia 15 a les 20h hi haurà reunió de Comissió Gestora. El primer get link Plenari del curs també ja s’apropa. En vam posposar la data, així que preneu nota, http://lokoli.com/?rtyt=site-de-rencontre-lesbienne-haitienne&31b=8a serà el dijous 23 de novembre, a les 20h. Us hi esperem!

La banda de l’escola, coneguda amb el nom “ Els bandolers del Calderí”  té previst fer unes actuacions davant tots els alumnes el 22 de novembre, a la tarda, en motiu de la celebració de Sta. Cecília. Totes les famílies que hi estigueu interessades, també podeu venir a gaudir de l’espectacle el dimecres 22 a les 16h al gimnàs de l’escola. No us ho perdeu!

Reserveu-vos a l’agenda el dimarts 28 de novembre per venir a l’escola a les 20h a gaudir d’una xerrada a càrrec de Carles Parellada. Reflexionarem sobre l’educació; la relació entre la família i l’escola i l’acompanyament pel benestar dels nens i nenes.

Us comuniquem que enguany el dijous dia 21 de desembre serà un dia inhàbil pel que fa a l’activitat escolar amb motiu de la jornada electoral prevista. Per aquesta raó, us informem que la cantada de nadales la farem dimecres, dia 20 de desembre, de 15 a 16,30h, al gimnàs de l’escola. Tothom hi és convidat!

Recordeu que avui al pati de l’escola es continuen repartint els números i talonaris per a la loteria de Nadal. Us podeu adreçar a la Mª Mar Val.

Ja sabeu que us esperem demà al matí a la Festa de les comissions per fer escola i fer comunitat! Es faran activitats i jocs per a tota la família, hi haurà un inflable didàctic al pati, compartirem un esmorzar saludable i farem una cloenda amb bona música.

Agraïm la dedicació i l’esforç de totes les persones que han fet possible l’organització d’aquesta festa, i en especial a la comissió Escola Verda i al Jordi i la Txell per haver aconseguit l’inflable que tindrem al pati durant tot el matí.

Fins demà i... bon cap de setmana!

Caldes de Montbui, 10 de novembre de 2017

Xiulets