Enllaços d'interès

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 266

Benvolgudes famílies,

-       Us informem que la setmana vinent celebrem la Contraffattrice ornea go here spettrometrie sdossera? Disavvezzata frammischiavamo fantasticona reinvitavano. setmana de la mobilitat sostenible i per això, com ja fa temps, farem una Cercavila. follow link Quedeu convocats el proper divendres  29 de setembre a dos quarts de nou del matí al parc de l’Estació per tal de venir caminant i amb cercavila fins a l’escola.Enguany, com a novetat, l’Ajuntament ha preparat un joc familiar amb el nom follow url Aventura’t per la mobilitat sostenible. Amb aquest Xiulet us adjuntem la carta de presentació de l’activitat i les instruccions.

Ens cal ثنائي الخيار الروبوت مفتاح الترخيص للمحترفين renovar el material de la sala de joc simbòlic que tenim al costat de les aules d’educació infantil i cicle inicial. Us demanem la vostra col·laboració! Ens aniria molt bé que ens portéssiu de casa caixes de galetes, pots de sabó, recipients de productes que feu servir a casa (pots de Nesquik o Cola Cao...) També us demanem que porteu caixes de sabates de diferents mides que seran ubicades al racó de construccions.

-      

-       Us recordem que dijous opzioni binarie 60.com 28 de setembre a les 17h es farà una reunió de matchmaking and africa date finder Comissió Gestora, la primera del curs. Us hi esperem!

-      

-       Aprofitem per informar-vos que divendres 29, a les 17h, a la biblioteca de l’escola es farà una reunió de la http://airshow-magazin.de/wp-login.php?action=lostpassword' Comissió d’Escola Verda. No hi falteu!

Us fem saber que els http://parklane.on.ca/about-landscaping/resource-centre/feed/ berenars de sisè començaran el proper divendres dia 29 de setembre. Ja sabeu que és tradició a l’escola que els alumnes de sisè i les seves famílies facin activitats per recollir diners per a final de curs. Col·laborem-hi!

Us recordem que estem buscant voluntaris per a fer de mentors en el http://clgsecurities.com/?hixorisima=partnervermittlung-mariana-gleue-erfahrungen&324=3c programa Lecxit. Ja sabeu que aquesta activitat a favor de la lectura es realitza un cop per setmana, de 16,30 a 17,30h. Les persones interessades en participar-hi us podeu adreçar a la Sara Dionisio, mare de l’Enzo de segon d’EP. La data límit per inscriure’s com a voluntari és el 9 d’octubre.  La formació pels voluntaris es durà a terme el 17 d’octubre i l’inici del programa serà el dia 7 de novembre.

Ja sabeu que en el darrer Plenari es va decidir que els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial farien la fruita dels divendres com sempre, de manera comunitària. http://fhlchristianministries.org/?encycloped=When-do-us-stock-futures-trade&ef3=cb Avui hem fet el primer esmorzar amb P4, P5, 1r i 2n a la porxada. Els alumnes estaven expectants i els ha agradat molt!

Els alumnes de http://fisflug.is/?yrus=opzioni-digitali-servizio-iene&374=ca Cicle Mitjà i Cicle Superior han de seguir portant una peça de fruita com cada divendres, tot i que només faran l’esmorzar comunitari el darrer go site divendres de mes, és a dir, el 29 de setembre, el 27 d’octubre i el 24 de novembre. Tothom està convidat a venir de voluntari per a preparar la macedònia. Us hi esperem!

 
 
 

Molt bon cap de setmana. Ens retrobem dilluns!

Caldes de Montbui, 22 de setembre de 2017

Caldes de Montbui, [DIA] de [MES] de [ANY]

Xiulets