Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 265

Benvolgudes famílies, 

Des d’aquet primer xiulet del mes de setembre us volem donar la benvinguda en aquest nou curs 17/18. L’equip docent està molt engrescat per a seguir treballant per a fer escola i comunitat. Som-hi!

Recordeu que avui a la tarda, a les 16,30h trobareu la informació de totes les click here activitats extraescolars. Per motius de pluja, les paradetes estaran situades al menjador de l’escola i davant els WC del pati d’educació primària. Aprofitem l’ocasió per comunicar-vos que és possible organitzar un grup de Zumba per als alumnes de P5 i CI.

Us informem de les reunions de comissions que es realitzaran la setmana vinent:

-    curso de opções binarias I tant que sí: Dimecres 20 de setembre, a les 20,30h.

-    source link Biblioteca: Dijous 21 de setembre, a les 16,45h.

-    http://makse.com/?kremel=50-and-over-dating-sites&3ba=31 Tic Tac: Dijous 21 de setembre, a les 19h.

-      

-       Us animem a participar-hi!

-       Us informem que hem avançat la data de trobada amb la http://talentgallery.se/?kopse=k%C3%B6p-Viagra-i-stockholm&15f=70 comissió Gestora. La reunió serà http://lycee-condorcet.fr/?fremorer=sites-rencontres-belges-gratuit&bb9=5a el 28 de setembre a les 17h. Us hi esperem!

Estem buscant voluntaris per a fer de mentors en el see url programa Lecxit. Ja sabeu que aquesta activitat a favor de la lectura es realitza un cop per setmana, de 16,30 a 17,30h. Les persones interessades en participar-hi us podeu adreçar a la Sara Dionisio, mare de l’Enzo de segon d’EP.

Les famílies de sisè convoquen una reunió al menjador de l’escola pel dimarts vinent dia 19, a les 19,30h per començar a organitzar els enter berenars dels divendres. Quedeu convocades totes les famílies que ja hàgiu passat per aquesta experiència ja que podreu donar el vostre testimoni i ajudar a prendre decisions a la nova promoció de 6è d’enguany.

Des d’avui divendres tenim uns operaris del Departament d’Ensenyament treballant per a millorar l’estat dels mòduls de l’escola. Les click here tasques de manteniment que estan fent s’allargaran fins a mitjans de la setmana vinent, motiu pel qual els alumnes d’educació infantil gaudiran de més estones de joc a la sala de joc simbòlic.

Pel opzioni binarie chi e affidabile bon funcionament de l’escola us recordem la importància de fer un bon ús del whatsapp de classe i de no fer ús del material d’escola a partir de les 16,30h. A partir d’aqueta franja horària no es pot accedir al pati que hem delimitat pels alumnes d’EI. Alhora, us recordem que vulguin fer ús del patinet, la bicicleta o la pilota, han d’anar al parc del nostre barri, el Bugarai.

Des de l’Oficina de Català de Caldes de Montbui ens informen que s'ha obert el període de http://palsambleu.fr/?dimyrewsy=site-de-rencontre-tchat-nrj&c89=84 matriculació dels cursos de català per a adults. Les inscripcions seran del 18 al 22 de setembre, de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 19.30h i divendres de 10 a 13h.

 
 
 

Molt bon cap de setmana!

Caldes de Montbui, 15 de setembre de 2017

Xiulets