Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 261

Benvolgudes famílies,

Us fem saber que un grup de famílies de la comissió Escola Verda va participar a la segona inspecció del follow site projecte Rius. Va ser un matí molt agradable i interessant i per això animen a més famílies a participar-hi en properes ocasions.

Des de la comissió d’Extraescolars ens recorden que buy Lyrica 300 mg online uk les activitats extraescolars finalitzaran el 31 de maig, a excepció de l’activitat de natació que acabarà el 20 de juny.

Aquesta setmana els alumnes de 6è han anat de colònies i han tornat ben cansats! L’experiència ha estat molt positiva i han gaudit fent activitats  esportives aquàtiques i jocs cooperatius a la platja.

Una trentena de persones van assistir a la double one touch option broker xerrada reflexiva a càrrec de la Policia Local per a reflexionar sobre els usos de les noves tecnologies. A grans trets, aquestes són algunes idees extretes de la sessió:

-       Les xarxes socials, els dispositius mòbils i les noves tecnologies ens ofereixen moltes oportunitats com a eines de treball, instruments i aplicacions.

-       També poden generar conflictes quotidians i per això és necessari posar normes i límits al seu ús.

-       Hi ha símptomes d’addicció a les TIC que cal tenir presents per a detectar-los i intervenir-hi.

-       Cal treballar per a fomentar els hàbits responsables:

-   Eina vers joguina

-   Maduresa vers coneixement

-   Responsabilitat vers comoditat

-   Exemplaritat vers imposició

watch Us esperem al Plenari de dimecres vinent dia 7 de juny a les 20h al menjador de l’escola. No us el perdeu! És important fer un bon tancament de curs per tal d’iniciar bé el següent i, per tant, a més participació, més propostes de millora tindrem. Us fem arribar l’ordre del dia de la sessió:

  1. Informacions vàries en relació al curs 2017/18:

-   Direcció de l’escola

-   Mòduls EI i CI

  1. Roda de Comissions, valoració dels objectius a assolir durant el curs i previsió de futur.
  2. Presa de decisions respecte a temes quotidians d’escola: Xiulet digital, esmorzar comunitari de fruita...
  3. Torn obert de paraules.

Reserveu la tarda del dissabte http://nalads.com/?tremoit=yahoo-france-badoo-site-de-rencontre&a10=91 17 de juny per celebrar la source site Festa de fi de curs. No us ho perdeu! Ja us podeu apuntar a les graelles que la COFE ha penjat a l’entrada de l’escola per tal de fer una bona previsió de taules i cadires. Aprofitem l’ocasió per informar-vos de com hauran d’anar vestits els vostres fills i filles per a fer els balls de fi de curs:

click here P3: Samarreta vermella i pantalons o faldilla amb vol.

http://biblioteka-chrzastowice.pl/marysja/8872 P4: Samarreta verda i pantalons o faldilla.

http://www.tsv-warthausen.de/prikotre/4710 P5: Tots de color negre (samarreta, pantalons o faldilla)

go here 1r: Mudats, i amb un mocador llarg al cap.

go to link 2n: Nenes amb samarreta blanca i texà, nens amb samarreta vermella i texà

watch 3rA: Samarreta blanca o negra i pantalons curts

3rB: Samarreta blanca i pantalons curts, texans o blaus.

4t: Samarreta groga, verda o vermella i pantalons curts.

5è i 6è:  Ja han acordat vestuari en funció de l’actuació que fan.

Des de l’escola us desitgem a tots i a totes un feliç torneig de Rosario Sánchez. Esperem que gaudiu de l’esport i us divertiu des de la confiança, el joc net, el respecte als companys, als entrenadors, als adversaris i àrbitres; que tracteu als contraris com us agradaria que us tractessin a vosaltres i que, per tant, tots us feu responsables de vetllar per una bona convivència esportiva. Tant si es guanya, com si es perd, recordeu que l’objectiu és passar-ho bé!

Us informem que dilluns vinent dia 5 de juny és un dia festiu i que a partir de dimarts 6 comença l’horari de jornada intensiva. L’horari lectiu serà de 9 a 13h i els alumnes que facin ús del servei de menjador estaran al centre fins a les 15,30h.

Feliç cap de setmana llarg i esportiu!

Caldes de Montbui, 2 de juny de 2017

Xiulets