Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 254

Benvolgudes famílies,

La cloenda del projecte http://airshow-magazin.de/wp-login.php?action=lostpassword and 1>ossur cti brace

Sardatic del passat cap de setmana va ser un èxit malgrat la pluja. Els nens i nenes de 4t van ballar molt bé i van gaudir d’una tarda de diumenge ben diferent!

Aquest passat dilluns alumnes de l’ är det lagligt att köpa Tadalafil Institut Manolo Hugué van venir a fer un http://www.ivst-vz.de/?debin=bin%C3%A4re-optionen-15-minuten-strategie binäre optionen 15 minuten strategie Taller de sabó a watch l’aula de 6è. Ha estat una experiència molt interessant i esperem que en puguem compartir moltes més. La televisió VOTV en va fer un breu reportatge que us animem a veure.

Ahir es va celebrar una activitat al Parc de l’Estació organitzada pel http://uczmysierazem.pl//gafie/35 Consell d’Infants. Els joves consellers van organitzar una gimcana amb proves pensades per fer-nos reflexionar sobre el respecte per l’entorn i les persones, en el marc del Projecte Educatiu de Caldes, el PEC. Va ser una tarda lúdica i divertida, plena de desitjos, idees i propostes.

Aquest matí els alumnes d’educació infantil i cicle inicial han estat fent les tradicionals strategie opzioni binarie pdf mones de Pasqua. Aquesta tarda les hem pogut degustar i hem comprovat que estaven boníssimes! Gràcies a totes les persones voluntàries que hi han col·laborat.

Totes les persones que ens heu comunicat que voleu formar part del http://a4lions.ca/?iyted=programmi-di-lavoro-del-trading&16e=dd jurat del source Concurs Literari de St. Jordi quedeu convocades el dimarts dia 18 d’abril a les 16h al despatx de direcció.Farem l’obertura dels treballs, els llegirem i en seleccionarem els guanyadors/es.

Amb motiu dels tallers que farem per St. Jordi, el proper divendres http://dijitalkss.com/tag/internet-of-things/feed/ dia 21 d’abril no hi haurà esmorzar comunitari de fruita. Cada alumne haurà de portar el seu entrepà o esmorzar amb normalitat.

Us informem, a més, que la comissió de Biblioteca ha organitzat una here sessió de contacontes pel divendres 21 a les 16,45h. Us esperem a la biblioteca amb ganes de gaudir de l’espectacle!

Us recordem que totes les famílies que veniu a recollir els vostres fills a extraescolars us podeu esperar a fora l’escola perquè el monitor de l’activitat els acompanyarà fins a la sortida.

La comissió d’extraescolars ens informa que el http://catnapfromtheheart.org/?biiterwe=ip-option-treding&01d=54 taller de hoquei ha estat un èxit i que, amb motiu de la gran demana que hi ha hagut, es continuarà fent durant els mesos d’abril i maig; els divendres, de 16,30 a 17,30h per a P4, P5 i 1r. El preu serà 8€ les dues setmanes del mes d’abril i 16€ el mes de maig. Adreceu-vos a la Sònia Lozano, mestra d’educació física, per a qualsevol aclariment i per fer les inscripcions.

Pel que fa al http://hongrie-gourmande.com/frensis/2831 Rosario Sánchez, recordeu que falten entrenadors per alguns equips. Apunteu-vos a la graella de l’entrada de l’escola, si us interessa. La reunió d’entrenadors serà el 28 d’abril a les 16,30h al menjador de l’escola. Les inscripcions al Rosario seran del 26 al 28 d’abril.

Ens retrobem dimarts dia 18 d’abril. Bona Setmana Santa!

Caldes de Montbui, 7 d'abril de 2017

Xiulets