Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 252

Benvolgudes famílies,

Us fem saber que la see jornada de portes obertes del passat divendres va anar molt bé! Van venir moltes famílies a interessar-se pel nostre projecte d’escola i gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que vàreu estar col·laborant vam poder ensenyar tots els espais de l’escola, vam anar responent els seus dubtes i explicant les línies de la nostra comunitat. Merci a tots els qui us hi vau implicar!

Ja sabeu que fins el 4 d’abril estem en període de formalitzar les Tastylia Uk sol·licituds de preinscripció. Aquelles famílies que ja teniu un fill/a al centre i heu de matricular algun germà o germana a P3, recordeu de fer-ho.

En sessió de Consell Escolar Municipal d’aquesta passada setmana vam estar treballant les línies del see PEC (Projecte Educatiu de Caldes).

partnervermittlung grenzenlos Dilluns vinent a les 20h hi ha reunió de la Comissió Gestora a la biblioteca de l’escola. Us hi esperem!

Us informem que els alumnes que fan follow link S.R.L. - Via Grota Del Diau Zot 1 - 34074 Monfalcone (GO)45.7899713.56284: visualizza indirizzo, numero di telefono, CAP, mappa, indicazioni Lecxit faran una activitat a la biblioteca de Caldes el proper dijous dia 30 de març, a les 17’15h. Els mentors esperaran els alumnes a les 16,30h a l’entrada de l’escola, faran un berenar conjuntament i marxaran junts fins a la biblioteca municipal.

Des de la comissió d’extraescolars ens informen que la setmana vinent trobeu una graella a la porta de cada classe per tal de formar els equips del http://teentube.cz/?ertye=el-sitio-de-citas-en-l%D0%93%C2%ADnea-m%D0%93%D0%8Es-grande-del-mundo&006=e1 Rosario Sánchez. Els qui hi vulgueu participar, no us oblideu d’apuntar-vos! Després de Santa Santa podreu formalitzar les inscripcions fent el pagament de 6€.

Ja sabeu que els membres de http://mhs.se/phpBB3/viewtopic.php?p=15 la Coral faran una actuació el proper 31 de març a la residència d’avis B&L follow url. 271 likes. Investimenti Trading Formazione La nostra llar, de Can Valls. Molta sort en aquest primer bolo!

Quedeu tots convidats a la cloenda del projecte go here Sardatic que es farà el proper diumenge 2 d’Abril a Can Rius, a la tarda. Els nens i nenes de 4t faran una ballada de sardanes juntament amb alumnes d’altres escoles del poble. No us ho perdeu!

Enguany seguirem celebrant el opcje binarne kalkulator concurs literari de St. Jordi i per això ens cal tenir un jurat amb moltes ganes de llegir els treballs dels alumnes i seleccionar-ne alguns. Si esteu interessats en formar part d’aquest http://davisslater.com/ficeryw/2281 jurat, adreceu-vos al despatx de direcció.

Ens retrobem dilluns. Bon cap de setmana!  

Caldes de Montbui, 24 de març de 2017

Xiulets