Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 252

Benvolgudes famílies,

Us fem saber que la go to site jornada de portes obertes del passat divendres va anar molt bé! Van venir moltes famílies a interessar-se pel nostre projecte d’escola i gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que vàreu estar col·laborant vam poder ensenyar tots els espais de l’escola, vam anar responent els seus dubtes i explicant les línies de la nostra comunitat. Merci a tots els qui us hi vau implicar!

Ja sabeu que fins el 4 d’abril estem en període de formalitzar les http://ide-bisnis.com/?primertt=celibataire-cherche-amour&41b=56 sol·licituds de preinscripció. Aquelles famílies que ja teniu un fill/a al centre i heu de matricular algun germà o germana a P3, recordeu de fer-ho.

En sessió de Consell Escolar Municipal d’aquesta passada setmana vam estar treballant les línies del enter PEC (Projecte Educatiu de Caldes).

go site Dilluns vinent a les 20h hi ha reunió de la Comissió Gestora a la biblioteca de l’escola. Us hi esperem!

Us informem que els alumnes que fan http://www.jandysbooks.com/?perdoluty=site-de-rencontre-opener&ab4=ef Lecxit faran una activitat a la biblioteca de Caldes el proper dijous dia 30 de març, a les 17’15h. Els mentors esperaran els alumnes a les 16,30h a l’entrada de l’escola, faran un berenar conjuntament i marxaran junts fins a la biblioteca municipal.

Des de la comissió d’extraescolars ens informen que la setmana vinent trobeu una graella a la porta de cada classe per tal de formar els equips del recherche sur l'Г©galitГ© homme femme Rosario Sánchez. Els qui hi vulgueu participar, no us oblideu d’apuntar-vos! Després de Santa Santa podreu formalitzar les inscripcions fent el pagament de 6€.

Ja sabeu que els membres de click la Coral faran una actuació el proper 31 de març a la residència d’avis http://summerigloogames.com/?morkov=site-de-rencontre-avec-numero&d04=6f La nostra llar, de Can Valls. Molta sort en aquest primer bolo!

Quedeu tots convidats a la cloenda del projecte recherche homme italien Sardatic que es farà el proper diumenge 2 d’Abril a Can Rius, a la tarda. Els nens i nenes de 4t faran una ballada de sardanes juntament amb alumnes d’altres escoles del poble. No us ho perdeu!

Enguany seguirem celebrant el http://prettytallstyle.com/birkof/6258 concurs literari de St. Jordi i per això ens cal tenir un jurat amb moltes ganes de llegir els treballs dels alumnes i seleccionar-ne alguns. Si esteu interessats en formar part d’aquest search dating profile jurat, adreceu-vos al despatx de direcció.

Ens retrobem dilluns. Bon cap de setmana!  

Caldes de Montbui, 24 de març de 2017

Xiulets