Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 249

Benvolgudes famílies,

Felicitem a la COFE i a totes les famílies que vàreu participar a la rua de Carnaval del passat dissabte. La diligència del Calderí i tota una bona colla de cowboys i vaquers van passejar i ballar a la rua deixant clar un any més que gaudim de les festes de manera conjunta alumnes, famílies i mestres.

Us informem dels acords de la Comissió Gestora d’aquest dijous dia 2 de març:

-    Pel que fa a portes obertes, es demanarà a les famílies de 6è si poden allargar el berenar del divendres durant la jornada i es proposarà al grup de fruita si poden preparar fruita i fruits secs per a fer un piscolabis després de la xerrada informativa. Els alumnes de CS s’ocuparan de preparar el muntatge de fotografies que es passaran al menjador. També actualitzarem el puzzle amb el logotip de l’escola per a renovar el material per a una dinàmica que farem amb les famílies que vindran a conèixer el projecte i l’escola.

-    Cal que totes les comissions agafin l’hàbit de lliurar a TIC TAC tot el material gràfic que dissenyin per tal de facilitar-ne la difusió.

-    Cal informar a tots els membres de les comissions de les convocatòries de reunions de Gestora.

-    Proposarem a l’ajuntament que faci una nota de premsa comunicant la voluntat del Departament de no tancar l’escola El Calderí i mantenir els tres centres d’educació infantil i primària a Caldes.

-    El matí del dissabte dia 25 de març es farà una sessió de treball gestionat per la Comissió Comunitat Escola de pares.

-    La propera Gestora la farem el dilluns 27 de març, a les 20h.

Tal com us vam informar al darrer Xiulet, farem la jornada de portes obertes el divendres 17 de març, a la tarda. Ens agradaria comptar amb persones voluntàries que vulgueu implicar-vos en aquesta jornada i que tingueu ganes de venir a explicar el projecte d’escola i donar el vostre testimoni a les famílies que vinguin. Tots els qui estigueu interessats a participar-hi adreceu-vos al despatx perquè anirem confegint la llista de voluntaris i voluntàries. Per organitzar-nos i definir les tasques de cadascú us convoquem el dimecres dia 15 de març a les 16’30h a la biblioteca de l’escola.

Recordeu que el Departament d’Ensenyament ha publicat les dates de preinscripció del curs 2017/2018. El termini de presentació de sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil i educació primària serà del 23 de març al 4 d’abril.

Recordeu que avui divendres a les 16’45h hi ha sessió d’Hora del Conte a la biblioteca de l’escola i que també comença el Taller de Hoquei per a l’alumnat de P4 i P5. Us hi esperem!

La Comissió Comunitat Escola de pares ens recorda que el dimarts 7 de març hi haurà una nova sessió del taller de danses africanes. L’activitat es farà a partir de les 16’45h a la pista de bàsquet del pati. Hi sou tots convidats!

Recordeu, també, que des de la Comissió d’Extraescolars s’han organitzat uns tallers de bàsquet per a l’alumnat d’educació primària que començaran la setmana vinent.

Dilluns, alumnat de CS (dies 6, 13, 20 i 27 de març)

Dimarts, alumnat de CI (dies 7, 14, 21 i 28 de març)

Dimecres, alumnat de CM (dies 8,15, 22 i 29 de març)

L’activitat serà de 12,30 a 13,30h. Podreu recollir els vostres fills i filles a la pista de bàsquet a les 13,30h. Els qui no facin ús del servei de menjador podran marxar sols a casa si tenen l’autorització signada.

Com ja sabeu, enguany s’ha obert una convocatòria de concurs de mèrits per la selecció del director/a de l’escola per als quatre proper cursos escolars. Us fem saber que aquest dijous dia 2 de març l’inspector de la nostra zona educativa ha constituït la comissió de selecció integrada per 5 representants de l’administració, 1 membre del consell escolar i 3 mestres del claustre per tal de continuar amb el procés de selecció de la direcció de l’escola. Us comuniquem que en sessió de consell escolar del dijous 23 de febrer, la mare que va sortir com a representant va ser la Meritxell Zanuy.

Us informem que a la sala petita del Casino de Caldes es farà una conferència sobre dificultats en l’escriptura, prevenció i reeducació, a càrrec de Monica Gallerani. L’acte es farà el dijous 9 de març, a les 19,30h.

Les AMPES de les escoles bressol municipals de La Lluna i Gegant del Pi ens conviden a assistir a la conferència  La gestió de les emocions a càrrec de psicòlegs del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç). L’acte es farà també el dijous 9 de març a partir de les 17,30h a l’Aula Tallers, de les Cases dels Mestres.

Molt bon cap de setmana!

Caldes de Montbui, 3 de març de 2017

Xiulets