Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 247

Benvolgudes famílies,

Seguim amb la iniciativa del Xiulet digital. Ja sabeu que si el voleu rebre només ens ho heu de comunicar.

Aquesta mateixa tarda hem rebut la visita del Sr. Carnestoltes i ens hem aplegat tots al gimnàs de l’escola per a donar-li la benvinguda. Com cada any, els alumnes de 6è han estat els seus portaveus i ens han fet arribar les consignes que hem de seguir la setmana vinent.

Esteu preparats per a una setmana esbojarrada? Teniu ganes de riure i passar-ho bé? Doncs només cal que seguim les instruccions d’aquest rei tan divertit:

Dilluns: Anirem disfressats del que vulguem! Reis, pirates, princeses, marietes, bruixots, bombers... que es noti que comença la disbauxa!

Dimarts: Anirem ben estrafolaris! Amb una americana o camisa ben elegant i xandall posat, amb corbata i roba d’esport. Visca l’extravagància!

Dimecres: Tots de ferits, lesionats i malalts.

Dijous: Serà el dia del cap! Portarem barrets, perruques, màscares, cascos... tot per adornar i fer visible el nostre cap eixelebrat!

Divendres: Serà el dia dels colors! Cada nen/a haurà de decidir de quin color vol anar vestit. De vermell, blau, verd, groc, lila o rosa, aquestes són les opcions que el Rei Carnestoltes ens ha donat. De cap a peus del color escollit!

Aprofitem l’ocasió per explicar-vos que enguany celebrarem el dijous gras o llarder. Totes les classes farem una sortida per conèixer l’entorn de Caldes i amb l’excursió compartirem les menges típiques d’aquesta costum. Així doncs, us convidem a portar botifarra d’ou, truita o coca de llardons el proper dijous dia 2 de març. Us avancem les excursions que farem:

P3 i P4: Molí d’en Ral                               P5 i 4t: Torre Marimon

1r i 2n: Font de les escales                      3rA i 3rB: Font del dimoni

5èA i 5èB: Torre Roja (tot el dia)              6è: La Pedrera (tot el dia)

Els usuaris de menjador de CS haureu de notificar a la Minerva si voldreu el servei picnic abans de dimarts dia 21.

La COFE continua amb els preparatius del Carnaval! Ja sabeu que us esperem els divendres a partir de les 16’30h a la biblioteca de l’escola per a treballar-hi.

La Comissió d’Extraescolars organitzarà dos tallers gratuïts per als alumnes, un de bàsquet i un altre de hoquei. Les activitats es realitzaran del 6 al 31 de març seguint el següent calendari:

-       Bàsquet per a educació primària, de12,30 a 13,30h.

Dilluns per als alumnes de CS (dies 6, 13, 20 i 27 de març)

Dimarts per als alumnes de CI (dies 7, 14, 21 i 28 de març)

Dimecres per als alumnes de CM (dies 8,15, 22 i 29 de març)

-       Hoquei per a P4 i P5, divendres de 16,30 a 17,30h

(dies 3, 10, 17, 24 i 31 de març)

Les entitats que fan possible la realització d’aquests tallers són el CN Caldes i el Club Hoquei Caldes. Per a formalitzar les inscripcions adreceu-vos a la Sònia Lozano, mestra d’Educació Física i Psicomotricitat. El termini d’inscripció és del 20 al 24 de febrer.

Recordeu que la Comissió Comunitat Escola de pares està organitzant un taller de danses africanes pels dies 20 i 27 de febrer i 6 de març, a les 16,45h. Anoteu-vos les dates!

El Departament d’Ensenyament ha publicat les dates de preinscripció del curs 2017/2018. El termini de presentació de sol·licituds per al segon cicle d’educació infantil i educació primària serà del 23 de març al 4 d’abril. Us avancem que la jornada de portes obertes serà el divendres 17 de març a la tarda.

Molt bon cap de setmana a tothom!

Caldes de Montbui, 17 de febrer de 2017

Xiulets