Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 244

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us volem informar dels següents temes:

Les famílies d’Educació Infantil avui heu rebut l’informe del vostre fill o filla. Us recordem que podeu apuntar-vos a les graelles de cada classe per a fer les entrevistes amb les tutores.

El passat dimecres dia 25 de gener l’equip directiu va tenir una reunió a Mataró amb la directora dels Serveis Territorials de la nostra zona educativa. Se’ns va confirmar que la voluntat del Departament és la de mantenir l’oferta educativa cara el proper curs escolar i apostar pel no tancament de l’escola. Fruit d’aquestes intencions el Departament s’està plantejant una planificació a 7 anys vista. De totes aquestes qüestions en parlarem en un proper Plenari.

La COFE us anima a participar del Carnaval 2017! Enguany s’ha escollit la temàtica de Cowboys per a celebrar-lo i per tal de posar fil a l’agulla en la seva preparació, quedeu tots convocats a la reunió informativa el proper dimecres 1 de febrer, a les 16’30h a la biblioteca.

La Comissió de Biblioteca es reunirà el proper dijous 2 de febrer, a les 16’45h a la biblioteca per organitzar la propera sessió d’Hora del Conte. Si esteu interessats en col·laborar-hi o fer-hi aportacions, us hi esperem!

La Comissió Econòmica us recorda el número de compte per a fer els abonaments corresponents a les quotes del 2n trimestre:

ES34 0182 8743 1702 0007 3004

La Comissió Comunitat – Escola de pares està gestionant uns tallers de ioga i de danses africanes. Us mantindrem informats.

Tornem a fer pública la llista dels nous càrrecs de l’AMPA ja que en el xiulet número 242 mancava el nom d’una vocal. Així doncs, com a nous membres de l’AMPA hi ha Marta de la Riva, com a presidenta, Pep Gaspar com a vicepresident, Marta Masclans com a secretària, Pep Sola com a tresorer i Pep Poch i Núria Martínez com a vocals.

Des de l’AECC ens fan saber que aquest diumenge 29 de gener un grup de professionals organitzen una  Màster class de Zumba al Casino de Caldes on hi pot participar tothom que vulgui. El preu de l'entrada serà un donatiu destinat a la investigació, assistència al malalt i prevenció de la malaltia del càncer. Hi sou convidats!

Molt bon cap de setmana a tothom!

Caldes de Montbui, 27 de gener de 2016

Xiulets