Enllaços d'interès

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 134

Benvolgudes famílies,

Abans que tot i per acomiadar aquest primer trimestre del curs 2013/14 volem donar les més sinceres gràcies a totes les persones voluntàries que setmana darrera setmana ens ajudeu en diferents tasques de l’escola: acompanyament a la piscina, grups interactius, acompanyament a les sortides, els divendres de la fruita... i tantes altres coses que no anomenem però que són igualment importants. El nostre agraïment especialment a la Cristina que està ajudant a l’aula de P3. A l’Elisa i a la Noelia que ens ajuden a les aules d’Educació Infantil. I a la Mònica i a la Mª Carme amb tasques de la Biblioteca de l’Escola. A tots i a totes moltes gràcies pel vostre ajut desinteressat.

Aquesta setmana volem comunicar-vos algunes notícies.

Tal i com es va proposar en el proppassat Plenari us donem informació sobre el tancament dels comptes del curs 2012-13:

La major part de les partides pressupostades s’han ajustat a les previsions fetes. Han baixat les despeses en dues partides: fotocòpies i material fungible. S’han rebut vàries subvencions per part del Departament d’Ensenyament que estaven pendents. Tot això ha permès un ajustament de les quotes que tal com us vam comunicar han quedat de la següent manera: P-3 i P-4 serà de 75€; la de P-5, 1r, 2n, 3r i 4t, de 98 €, i la de 5è i 6è, de 150 €.

Pel que fa a les inversions fetes a l’Escola el curs passat amb els diners recollits com a quota de l’AMPA i amb activitats diverses fetes al llarg del curs amb la col·laboració de moltes famílies, han estat les següents:

- Mobles nous per la nova biblioteca.

- Mobles nous per la nova aula de música.

- Llit elàstic.

- Sis pissarres digitals per les aules de Primària que no en tenien i una per una aula d’Educació Infantil.

Recordeu que durant aquesta segona quinzena de desembre ja s’està cobrant l’import de la segona quota.

 

El concert de Nadal ha estat tot un èxit. Gràcies a tot l’equip humà que ho va fer possible. Ambdós concerts van ser molt entranyables.

 

Als respectius mòduls hi ha les graelles per apuntar-vos a les entrevistes amb les respectives tutores i el tutor de Primària dels vostres fills a partir de dilluns 13 de gener. Consulteu-ho!

 

 

Avui iniciem les vacances d’hivern. Ens retrobarem el dimecres 8 de gener.

Els millors desitjos per a tothom pel nou any 2014. Molta salut i tranquil·litat!

Caldes de Montbui, 20 de desembre de 2013

Xiulets