Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 242

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us volem informar dels següents temes:

El passat divendres 16 de desembre, en sessió de Plenari, vam procedir a l’elecció dels nous càrrecs de l’AMPA. Agraïm a la Raquel Puig i el Fèlix de Blas la tasca i dedicació de tots aquests anys que han estat al capdavant de l’AMPA i donem la més sincera benvinguda als nous membres: Marta de la Riva, com a presidenta de l’AMPA, Pep Gaspar com a vicepresident i Pep Poch com a vocal. Us informem que la Marta Masclans i el Pep Sola  continuen en el càrrec de secretària i tresorer respectivament.

La Comissió Econòmica informa que a partir d’avui podreu passar a cobrar els números de la loteria de Nadal. L’horari d’atenció serà els divendres a les 16,30h a la Saleta de l’AMPA.

Les famílies que pagueu directament al banc o a través de transferència bancària cal que feu arribar a secretaria el comprovant de pagament de la segona quota abans del dia 20 de gener.

Us anomenem algunes activitats destacades que han fet els nens i nenes a l’inici d’aquesta setmana:

  • assistència al Consell d’Infants Municipal a càrrec dels alumnes de 5è i 6è.
  • realització de l’activitat “El drac de quatre colors” sobre reciclatge adreçada als més menuts de l’escola.
  • jocs a les aules amb les joguines de les festes de Nadal. S’ho han passat molt bé!

Dimecres dia 18 a les 20h es convoca una reunió de Comissió Gestora a la biblioteca de l’escola. Hi sou tots convidats!

L’Ajuntament ens convida a assistir a la Jornada de presentació del Projecte Educatiu de Caldes, el PEC, el dissabte dia 21, a les 10h, a les Cases dels Mestres.

rencontre musicale evian EL PEC és un espai de reflexió i participació ciutadana on es multipliquen els agents que són partícips de l'educació dels calderins i calderines al llarg de tota la vida i en tots els àmbits de relació del municipi. http://ecoledepoledance.fr/?morwiy=rencontres-femmes-ukrainiennes-en-france&2a3=1a

http://www.lovelyappetite.com/?milkiwety=rencontre-femme-38550-sablons&a0c=ce El PEC és un instrument que entén l’educació com un procés permanent d’aprenentatge i anima a la ciutadania a comprometre’s  amb l’objectiu de construir col·lectivament el poble educador que volem. http://beerbourbonbacon.com/?niokis=hook-up-oahu&f79=63

Des del grup impulsor de la Coral del l’escola us informem que tenim previst formar una Coral Infantil amb els alumnes. Per aquest motiu, convoquem a totes les famílies interessades, el proper divendres dia 20 de gener a les 17h al menjador per a fer una reunió informativa. Els assajos d’aquesta Coral Infantil es faran els divendres a les 17h, a partir del 27 de gener, a l’aula de Música i sense cap cost econòmic.

Molt bon cap de setmana a tothom.

Us desitgem un bon inici de trimestre!

Caldes de Montbui, 13 de gener de 2017

Xiulets