Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 236

Benvolgudes famílies,

Esperem que hagueu passat una bona Castanyada i que haguéssiu gaudit de totes les activitats d’escola que vam celebrar plegats. Donem les gràcies a tots els voluntaris que van venir a coure castanyes, a les castanyeres, als qui vau venir a fer panellets a les aules i a tots els qui de manera voluntària vau participar a la festa.

Divendres 2 de desembre de 14,45 a 17,30h hi ha la votació al Consell Escolar. Caldrà escollir dos persones  del sector de les famílies per renovar dos dels membres del Consell. Podreu votar totes les persones que esteu al cens. Aquest es troba al vestíbul de l’entrada principal de l’Escola. Passeu a revisar si les vostres dades són les correctes. Teniu temps de fer rectificacions fins dijous 9 de novembre. Tots els que esteu al cens podeu presentar-vos a candidats fins dilluns 21 de novembre. La constitució de la mesa que presidirà la votació del dia 2 es farà dimecres 16. Us animem a presentar candidatures.

Aquest curs ens falten familiars per a preparar la fruita de l’esmorzar comunitari dels divendres. Setmanalment a les 9h es fa la recollida de fruita a les classes i es porta al menjador de l’Escola. Allà es pela, es trosseja i es fa suc amb les taronges. Es posa la macedònia de fruita en bols i aquests es reparteixen a totes les aules.

Tot aquest procés des de que arriba la fruita a l’Escola fins que es menja es laboriós. És una activitat que compartim entre tots des dels inicis de l’obertura de l’Escola. Ha estat sempre ben  valorada, tot l’alumnat fa un esmorzar saludable i igual per a tothom. A la vegada els  familiars voluntaris que veniu a ajudar passeu una estona de conversa distesa. Volem animar- vos a que ens doneu un cop de mà. En cas contrari haurem de deixar de fer aquest esmorzar comunitari de fruita!

Aquest dimecres iniciem el projecte Lecxit amb la presentació del programa a les 16,30h a la Biblioteca escolar. Finalment hi haurà nou parelles de mentors i mentores amb els seus fiols i fioles. Desitgem que sigui una bona empenta per estimular a l’alumnat amb la lectura. Gràcies a tots i a totes.  

Ens han comunicat des del Departament de Cultura que les famílies amb infants de 1r de Primària heu rebut una carta per presentar-vos la campanya “Fas sis anys, tria un llibre”. Amb aquest fullet un lliurem un punt de llibre per recordar-vos que podeu passar a buscar-lo per moltes llibreries. A Caldes us el donarà la llibreria Joc de Paraules de la Plaça de l’Església.

Recordeu que aquest cap de setmana al Casino de Caldes hi ha els actes organitzat per PROYECTOPOL per recollir fons per l’hospital Sant Joan de Déu, per la investigació de malalties metabòliques i errors de neurotransmissors. Hi sou tots convidats!

Recordeu que ja tenim número de la Loteria de Nadal, és el 87.748.  La Mª del Mar Val, mare de l’Alejandro de 3r, reparteix talonaris a la saleta de l’AMPA. Si algú vol butlletes soltes podeu passar pel despatx. 

Molt bon cap de setmana a tothom!

Caldes de Montbui, 4 de novembre de 2016

Xiulets