Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 234

Benvolgudes famílies,

Ahir al go Plenari:

-  Vam aprovar el tancament econòmic del curs 2015/16 explicant algunes de les inversions realitzades: compra d’un carro de portàtil i millora del material de les aules.

-  Vam aprovar el pressupost per al curs 2016/17 així com les quotes corresponents:

 

trader binary option 1r pagament

http://boersenalltag.de/blog/post/2013/04/08/interview-beim-daf-dialog-semiconductor-und-aixtron/index.html Juliol

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-youtube&feb=bb 2n pagament

http://jwsmith.net/?piderees=conocer-gente-de-otros-pa%D0%93%C2%ADses-por-internet&3a0=eb Desembre

go 3r pagament

opzioni binarie de P3 i P4

100€

70€

 

source url P5 i CI

150€

115€

 

http://talkinginthedark.com/?p=7 CM

150€

130€

 

bdswiss com it

150€

155€

 

http://customtails.com/francuy/7647

150€

170€

50€

-  Vam fer el seguiment de propostes de l’anterior Plenari.

-  Vam informar de la visita de la directora dels Serveis Territorials MVO, la Sra. Carmina Pinya.

-  Vam acordar prescindir del servei de mútua privada per accidents escolars. A partir d’aquest curs, els alumnes seran derivats al Centre de Salut de Caldes.

-  La Presidenta de l’AMPA i el vicepresident, la Raquel i el Fèlix, van presentar la seva dimissió. Va quedar pendent la renovació d’aquests dos membres de la Junta.

-  Es va notificar que properament hi haurà convocatòria d’eleccions al Consell Escolar.

Dimarts vinent dia http://salarflies.com/microneziya/7671 25 d’octubre es farà la formació de tots els voluntaris que col·laboraran amb el projecte Lexcit. Encara sou a temps d’apuntar-vos! Teniu més informació a l’anvers del full.

La comissió d’extraescolars comunica que l’activitat de Zumba s’obre a alumnes de 2n d’Educació Primària. Si hi ha nens i nenes interessats a venir a ballar poden venir dijous vinent a provar l’activitat. En cas que decidiu formalitzar la matrícula poseu-vos en contacte amb la Sònia Lozano, mestra d’Educació Física.

La Comissió Comunitat - Escola de Pares ens informa que hi ha 8 persones apuntades per formar part de la Coral de l’Escola, però que només una d’elles és una veu masculina. Us animem a participar-hi! A la vegada us informem que el dia 26 d’octubre es presentarà la mestra que durà a terme l’activitat d’anglès per a adults. Tots els apuntats quedeu convocats a les 19,30h a la biblioteca de l’escola.

Ja tenim número de la Loteria de Nadal, és el 87.748.  La Mª del Mar Val, mare de l’Alejandro de 3r, repartirà els talonaris a la saleta de l’AMPA. A veure si entre tots fem una calaixet per alguna despesa. 

La COFE ens recorda que el dia 31 d’octubre ja s’apropa i... tenim a la tocar la Celebració de la Castanyada! Us demanem que al llarg de la setmana vinent cada nen i nena porti 10 castanyes i que totes les famílies que pugueu venir el dia 31 al matí a torrar-les passeu pel despatx a dir-ho. Els alumnes de P3 a 2n faran panellets a les aules. Tots els qui vulgueu participar d’aquesta activitat, parleu amb les respectives tutores. Alhora, reserveu-vos al calendari la tarda del dilluns 31 perquè danses al pati i menjarem castanyes plegats.

A partir d’avui els familiars de sisè iniciaran els berenars. Cada divendres posaran la paredeta i tothom podrà gaudir d’un bon berenar a bon preu.

Recordeu que a partir del dia 2 de novembre el menjador anirà a càrrec de l’empresa Tresmes. Els usuaris del servei rebreu un fullet informatiu i un formulari de dades per omplir i retornar als tutors el més aviat possible. Per a qualsevol dubte adreceu-vos a la Minerva.                                                                                                         

Caldes de Montbui, 21 d'octubre de 2016

Xiulets