Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 233

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us informem dels següents temes:

Ahir dijous vam fer Comissió Gestora, entre altres coses, vam organitzar l’ordre del dia del Plenari previst per dijous 20, a les 20h:

-      Seguiment de propostes del curs passat.

-      Renovació si s’escau de càrrecs de l’AMPA.

-      Informacions vàries: Assegurança, quota integrada, canvi empresa de menjador...

Hi sou tots convidats, no hi falteu!

L’activitat extraescolar de http://blogs.hostipy.com/bioper/1949 Zumba Opinioni su opzionibinarie intesa san paolo gorizia. Lascia la tua opinione su trading team goriziae scopri opinioni su temi relazionati cometrading e team dels alumnes que inicialment estava prevista pels divendres al migdia s’ha canviat a dijous, en el mateix horari, de 12,30 a 13,30h. Si algú hi està interessat, encara hi ha places. Adreceu-vos a la Sònia, mestra d’Educació Física de l’escola.

La Comissió Comunitat - Escola de Pares ens informa que hi ha 8 persones apuntades per formar part de la geld mit binäre optionen automatisch handeln Coral de l’Escola, però que només una d’elles és una veu masculina. Papes, oncles, avis, voluntaris... us animem a participar-hi!

Ja tenim número de la Loteria de Nadal és: el solicitar citas nueva eps en linea 87.748.  La Mª del Mar Val, mare de l’Alejandro de 3r és l’encarregada d’organitzar-ho.  A partir d’avui a la saleta de les Comissions (saleta de l’AMPA) repartirà talonaris a tots els familiars que vulgueu vendre butlletes. A veure si entre tots fem una calaixet per alguna despesa. 

El proper divendres 21 els familiars de sisè iniciaran els berenars. Posaran la paredeta i tothom podrà gaudir d’un bon berenar a bon preu.

Divendres 21 us convidem a participar http://salpasafarit.fi/?kalimo=uzman-forex-alt%C4%B1n-yorumlar%C4%B1&dee=fb a arranjar la saleta de les Comissions (saleta de l’AMPA).  Els familiars volem tenir un http://dijitalkss.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://dijitalkss.com/bir-hikayenizin-olmasi-ne-kadar-onemli/ - Opzioni binarie: una descrizione del trading con opzioni binarie, oltre ad uno sguardo approfondito ai espai acollidor  i pràctic per donar informació a tota la Comunitat.

A partir del proper diumenge 15 d’octubre s’inicia a Granollers i a Sant Celoni  el “ click here Cinema en Català”. Aquest diumenge a les 16,15h està programada la pel·lícula “Zootròpolis”.

Avui les AMPES de les escoles públiques de Caldes, agrupades en torn a la imparare option trade Plataforma Som Escola Pública, han organitzat un acte lúdic i solidari en el marc de la Capvuitada de Festa Major per recollir fons pel camp alternatiu de refugiats  d’Eko (Grècia). A watch les 17h a la plaça Romà Martí. Al final hi ha una binäraktien xocolatada per a tothom que hi participi.

binäre option handelsstrategie Molt bona Capvuitada!

Caldes de Montbui, 14 d-octubre de 2016

Xiulets