Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 231

Benvolgudes famílies,

http://bossons-fute.fr/?fimerois=meilleur-site-de-rencontre-gratuit-montreal&268=a3 La Festa de les Comissions del passat diumenge va ser tot un èxit! La get link Drum Circle a càrrec de Pau Gimeno i amb els instruments de percussió ens va fer passar una molt bona estona! A més, els nens i nenes van poder fer activitats engrescadores i les famílies vàreu poder conèixer millor el funcionament i organització de les comissions. Gràcies a totes les noves famílies que us hi heu incorporat! Si encara no ho heu fet i podeu no dubteu a fer-ho!

Aquesta setmana ens ha visitat el nou Inspector de zona del nostre Servei Territorial, el Sr. Joan Bartra. Li hem ensenyat els espais de l’escola i hem mantingut una primera trobada formal amb ell.

Us recordem que les http://highschool.isq.edu.mx/cr45/1339/assets/js/ie/5093 activitats extraescolars comencen la setmana vinent. Finalment es podran realitzar totes les activitats a excepció de bàsquet i anglès a Cicle Superior. L’activitat de robòtica ha tingut tant èxit que s’han hagut de planificar dos dies per a desenvolupar-la. Uns alumnes la faran dimecres de 12,30 a 13,30h i uns altres el divendres de 16,30 a 17,30h. A la cartellera principal de l’escola i al plafó d’Educació Infantil podeu consultar els espais on es faran totes les activitats extraescolars.

Ja us vam informar que enguany continuarem realitzant el https://mummiesclub.co.uk/bilbord/2914 Programa Lecxit, tu pots fer molt per la lectura! Necessitem voluntaris que tinguin ganes d’acompanyar alumnes de l’escola i ajudar-los a trobar el gust per a la lectura. Adreceu-vos al despatx o directament amb la Sara Dionisio, mare de l’Enzo de 1r, si us ve de gust participar-hi! Els familiars que us hi vulgueu implicar rebreu una formació el dimarts 25 d’octubre.

Aquest diumenge dia 2 d’octubre al matí, de 10 a 15h, es celebrarà al carrer Montserrat la go here Fira Outlet organitzada per la UCIC. Durant el matí es faran http://www.westchelseavet.com/miolyky/giod/6816 tallers a càrrec dels Geganters de Caldes i hi haurà monocicles i un inflable per als nens i nenes. No us ho perdeu!

Us informem que les AMPA de les escoles públiques de Caldes, agrupades en torn a la http://beachgroupcommercial.com/?kachalka=tecniche-avanzate-per-opzioni-binarie-per-metatrader&618=0b Plataforma Som Escola Pública, estan organitzant un acte lúdic i solidari en el marc de la Capvuitada de Festa Major. Us informarem d’aquesta qüestió en propers Xiulets.

Molt bon cap de setmana a tothom!

Caldes de Montbui, 30 de setembre de 2016

Xiulets