Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 200

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us volem comunicar els següents temes:

Durant la setmana del 16 al 20 celebrarem Santa Cecília i organitzarem diferents activitats musicals. La “Banda” es torna a posar en marxa. Avui hi ha el primer assaig. Si algun alumne toca un instrument i vol participar-hi que es posi en contacte amb en Fèlix,  el pare de la Cinta i la Neus o bé amb l’Oriol,  el pare de la Maria i la Laia. Tots els participants a la Banda assajaran,  dimarts 6 i dimarts 13 de 15 a 16,30h. El concert de cloenda obert a tothom es farà divendres 20.

La Comissió Comunitat - Escola de Pares vol impulsar la creació d'una coral i la realització d'un curs d'anglès per a familiars. A l'entrada de l’Escola  trobareu unes graelles on us podreu apuntar si esteu interessats. La Comissió podrà fer una previsió i veure la viabilitat de les propostes. Animeu-vos-hi.

En dies de pluja les entrades i sortides són diferents. Els familiars podeu esperar-vos al distribuïdor principal de l’entrada a l’Escola. L’alumnat de CM i CS entrarà i sortirà per la porta que comunica el pati amb el distribuïdor. 

Recordeu que properament hi ha previstes les següents reunions:

Dijous http www bdswiss com it 12 de novembre, a les 16,45h, http://www.mabnapouyesh.com/dfdf/4168 Consell Escolar.

Dimarts follow link 17 de novembre de les 16,45h a les 18,30h, follow Comissió Gestora.

Dimecres bekanntschaften über sms 25 de novembre de les  20,30h a les  22h,  http://www.firstaidauto.com.au/biopoer/2750 Plenari. Es preveu un Plenari diferent als que hem fet fins ara, us anirem informant!

El número de la Loteria d’enguany és el   http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-254610.html binäre optionen probekonto 93.559. Tothom que vulgui col·laborar en la venda de números pot passar a recollir talonaris que us facilitarà la Mª del Mar, mare del Cristian i de l’Alejandro. Al despatx de direcció també es venen participacions al preu de 2,50€ cada una.

Ens fa il·lusió lliurar-vos el número 200 del Xiulet. La finalitat d’aquest fullet és que tothom estigui assabentat dels esdeveniments de l’Escola. Desitgem que us continuï sent útil.

També ens fa il·lusió recordar-vos que aquest curs fa deu anys que es va obrir l’Escola El Calderí. follow url Tenim ganes de celebrar-ho!

Molt bona setmana per a tothom. 

Caldes de Montbui, 6 de novembre de 2015

Xiulets