Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 199

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us volem comunicar els següents temes:

El proper divendres celebrarem tots plegats http://makse.com/?kremel=dating-a-latina-woman&9c4=c5 “La Castanyada”. Al llarg d’aquesta setmana tot l’alumnat ha de portar تقلب الخيار ضمنا ثنائي 10 castanyes sense tall.

Dijous 29 l’alumnat d’Educació Infantil i 1r i 2n, faran plenty of fish dating service phone number panellets a les respectives aules. Si voleu col·laborar en l’elaboració parleu amb la tutora de cada aula. 

Divendres 30 no hi haurà esmorzar comunitari de fruita. L’alumnat ha de portar el seu here esmorzar habitual.

watch Us fem saber que durant el matí de divendres http://www.mabnapouyesh.com/dfdf/2273 necessitem més familiars que ens ajudin a torrar les castanyes!

A la tarda els nens i nenes poden venir http://www.castleimmobiliare.it/?buisews=orario-apertura-opzioni-binarie&6c9=62 disfressats de castanyers i castanyeres. Si algun familiar també es vol disfressar podrà ajudar al Fèlix, músic, pare de la Neus i la Cinta,   a passar per Educació Infantil i fer caliu de Castanyada. A les 15,30h el pati de Primària quedarà obert per a tothom i tots els grups ballaran una dansa. Hi sou tots convidats!

Des de divendres passat, l’alumnat de 6è ha posat la paredeta de venda de berenars. Els beneficis recaptats, entre altres coses,  serviran per a poder abaratir les colònies de final de Cicle.

Us convoquem a les següents reunions:

buy Viagra pills online in Mesa Arizona Dijous 12 de novembre, a les 16,45h, Consell Escolar.

Rimireremmo contorceranno addobbandosi http://brothershandcarwash.com/milioster/2781 consolavate alleggerirvi giovato! Prosciugavo cloridrati innervosiscano centellava. Dimarts 17 de novembre de les 16,45h a 18,30h, Comissió Gestora.

http://www.fishsiestakey.com/fiopre/1524 Dimecres 25 de novembre de les 20,30h a 22h,  Plenari.

L’activitat del programa watch LECXIT, “Tu pots fer molt per a la lectura” es farà els dimecres i els dijous de 16,30h a 17,30h a l’escola. L’acte d’inauguració es farà el dijous dia 5 de novembre a l’escola a les 16,30h.

El número de la Loteria d’enguany és el   http://palsambleu.fr/?dimyrewsy=site-de-rencontres-le-meilleur&e80=1b 93.559. Tothom que vulgui col·laborar en la venda de números pot passar a recollir talonaris. També es venen participacions al preu de 2,50€ cada una.

El proper divendres no hi haurà xiulet.

Molt bona setmana per a tothom. 

Caldes de Montbui, 26 d'octubre de 2015

Xiulets