Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

extraodinari

Benvolgudes famílies,

Passada aquesta primera quinzena de curs plena d’il·lusions, de canvis, d’entrebancs per tal que tot estigués a l’hora per donar una bona acollida a tothom, en veiem amb la necessitat i les ganes de fer una crida a totes les Comissions mixtes de treball per tal que dilluns 5 d’octubre a les 16,45h poder fer la primera reunió de  la Gestora d’aquest curs. És important que podem estar tots plegats organitzats per tal d’aconseguir tots els objectius que cada Comissió s’hagi proposat  fer al llarg d’aquest curs 15/16.

Algunes comissions ja s’han trobat segons el  calendari previst repartit al mes de juny. Aquelles que encara no ho han fet demanem que es reuneixin al llarg d’aquesta setmana. Totes han de lliurar al despatx,  abans de divendres 2, els objectius que es proposen i així dilluns podrem fer-ne una valoració conjunta de totes i seran els objectius que posarem en el Pla Anual d’enguany.

Les Comissions al llarg del curs  estan obertes sempre a tothom a l’igual que la Gestora i el Plenari.

Els dies de Gestora ens reunirem al menjador de l’Escola a les 16,45h, a dies alterns per tal de donar la possibilitat de més participació a tothom.

Recordem que totes les Comissions:

  • Han d’aixecar acta dels acords.
  • Han de notificar amb prou temps la data i hora de la propera reunió i comunicar-ho per poder-ho publicar al Xiulet.
  • Han de fer-se una fotografia conjunta de tots els membres de la Comissió.
  • Han d’assignar un representat per la Gestora.
  • Cada Comissió ha de ser responsable de la carpeta que ubicada a la saleta de l’AMPA on es guardaran totes les actes, activitats proposades, suggeriments, etc.

Pel bon funcionament de l’Escola és important que cada Comissió sigui responsable de tot aquest protocol. Esperem que dilluns vingui un representat de cada Comissió a la Gestora.

Es preveu fer el Plenari d’aquest curs el dijous 29 d’octubre a les 20h. Apunteu-vos-ho a l’agenda. L’Escola la fem entre tots.

“Necessitem tota la tribu per educar un infant”

Caldes de Montbui, 29 de setembre de 2015

Xiulets