Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 307

Benvolgudes famílies,

Us informem que hem posat unes proteccions als màstils i a les cistelles de bàsquet del pati de l’escola. Us demanem la màxima cura per aquest material.

Us recordem que heu de portar 10 castanyes sense tallar a les classes i que seguim demanant la vostra col·laboració per fer-nos arribar elements naturals com branquetes, fulles, pinyes, escorça, llavors del bosc...

Us informem que dimarts vinent dia 30 els alumnes d’educació infantil i cicle inicial faran panellets a les aules amb l’ajuda de voluntariat i que dimecres al matí tot l’alumnat d’educació infantil i primària farà tallers de tardor.

Us recordem que La COFE necessita voluntariat per venir a torrar castanyes el dimecres 31 al matí.

Per celebrar de valent la Castanyada us animem a buscar roba vella, davantals i mocadors pel cap per tal que els vostres fills i filles vinguin vestits de castanyers i castanyeres a la tarda. A la vegada, us animem a vosaltres perquè també vingueu vestits de castanyers/es i ens ajudeu a dinamitzar la festa amb els alumnes d’educació infantil. Adreceu-vos a la COFE perquè disposareu d’un espai d’escola per poder canviar-vos i maquillar-vos.

Ja sabeu que esteu convidats a venir la tarda a veure les danses que faran els vostres fills i filles. Us esperem al pati de l’escola a les 15,45h. No hi falteu!

Us comuniquem que en data 5 d'octubre es va publicar al DOGC la Resolució ENS/2232/2018, d'1 d'octubre, per la qual s’estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres del Consell Escolar. Aquest procés s’iniciarà el proper 5 de novembre i ha d’estar acabat el dia 21 de desembre de 2018. Us adjuntem el calendari del procés electoral:

5 de novembre: Publicació del cens electoral i obertura del termini de presentació de reclamacions. És important que les famílies consulteu el cens per comprovar que les vostres dades són correctes.

9 de novembre: Es farà el sorteig per designar els membres de la mesa electoral del sector de pares i mares i es comunicarà la designació a les persones que en formaran part.

13 de novembre: Constitució de la mesa electoral

16 de novembre: Facilitació i difusió de la presentació de candidatures del sector famílies

19 de novembre: Publicació del cens definitiu

20 de novembre: Proclamació de candidatures i difusió

22 de novembre: Recollir la sol·licitud de persones que volen actuar com a supervisors en les votacions

29 de novembre: JORNADA ELECTORAL, de 14,45h a 17h.

Us avancem que la setmana vinent no farem Xiulet, així que aprofitem l’ocasió per desitjar-vos una bona Castanyada i recordar-vos que el dia 1 i 2 de novembre seran dos dies festius.

Bon darrer cap de setmana d’octubre!

Caldes de Montbui, 26 d’octubre de 2018

Xiulets