Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 190

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us volem informar dels següents temes:

Aquest darrer dimarts hi va haver reunió de la comissió Gestora. Es va aprovar una partida pressupostària per la compra d’un nou carro de portàtils i es va posar la data del darrer go Plenari d’aquest curs: dimecres, binära optioner kurs 17 de juny a les 20,30h.

El proper dijous, dia follow site 11 de juny, els alumnes de cicle superior faran http://caboclonharaue.com/?kreosan=op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias-dicas&d1e=e4 una jornada esportiva a la Torre Marimon organitzada per l’Institut Manolo Hugué.

Dimarts dia 9 a les 17h, a Can Rius, es fa l’activitat de cloenda del projecte go to link Lecxit. Hi esteu tots convidats!!

El període de http://rozenhout.nl/links/ matriculació per als citas con hombres griegos nous day trade demokonto alumnes que vindran a l’escola serà del dia http://www.elettrosmosi.it/?pifiods=opzioni-binarie-strategia-calendario-economico&768=a8 8 al 12 de juny en l’horari següent:

  • dilluns i dimarts de 9,15h a 12,30h
  • dimecres i dijous de 12,30h a 15h
  • divendres de 16h a 18h

Recordeu que la come lavorare su tradin on line propera setmana comença la jornada continuada de testimonianza di chi ha usato le operazioni binarie 9h a 13h. L’horari de menjador és fins les 15,30h. Les famílies que necessiteu el servei de Calaix de sastre, des de les 15,30h fins les 16,30h, podeu parlar amb la coordinadora de menjador, la Minerva Muñoz.

A partir de la setmana vinent la COFE penjarà informació en relació a la Festa de Fi de Curs, que serà el dissabte 20 de juny.

Aquest cap de setmana se celebra el Torneig Rosario Sánchez. Recordeu la importància del joc en equip, del respecte als rivals i de tots els valors que es transmeten a través de l’esport. Desitgem molta sort a tots els participants!

Molt bon cap de setmana!

Caldes de Montbui, 5 de juny de 2015

Xiulets