Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 304

Benvolgudes famílies,

Us informem que aquesta setmana els alumnes de 4t, 5è i 6è han tingut la xerrada a càrrec de Mossos d’Esquadra sobre Internet Segura.

Els temes i acords de la Comissió Gestora d’aquesta setmana són els següents:

  • La Comissió TIC TAC treballarà enguany per fer una nova web, seguint el model gratuït que ofereix el Departament d’Ensenyament.
  • La Comissió de Biblioteca, i gràcies a la dedicació de la Marina, mare de P4, està fent una gran feina per millorar la biblioteca de l’escola.
  • La Comissió de Comunitat Escola de Pares acabarà de fer endreça i preparar la Saleta de les Comissions. Fem una crida perquè els cal un sofà per ambientar l’espai. Si algú en té algun, poseu-vos en contacte amb la Marta de la Riva.
  • Des de les Comissions d’Edifici i I tant que sí es farà arribar a l’ajuntament la necessitat de reparar la porxada d’EI i millorar els accessos de l’escola.
  • La COFE (Comissió de Festes) ja està pensant amb la festa de la castanyada i la possibilitat de fer un grup impulsor del Carnaval.
  • Des de l’escola i la comissió d’Escola Verda, a proposta del Consell Escolar Municipal i en col·laboració amb Apindep, ens plantegem fer una recollida d’oli usat. A través d’unes ampolles anomenades “Claquis” podreu portar l’oli usat de casa. Properament us n’informarem amb més detalls.
  • Finalment col·laborarem amb els Diables de Caldes i participarem a la “Tronada de barri” d’inici de Festa Major. Així doncs, us convoquem a tots i a totes el proper dijous dia 11 d’octubre a les 20h al pati de l’escola. A les 20,30h farem esclatar el cel de trons i colors i ajudarem a donar el tret de sortida a la Festa Major!
  • La propera reunió serà conjuntament amb Consell Escolar el dia 8 de novembre, a les 17h.

Recordeu que seguim participant i impulsant el projecte Lecxit, a favor de la lectura. Si us feu voluntaris/àries els dimecres i dijous a la tarda, de 16,30 a 17,30h podreu col·laborar en sessions de lectura amb un nen o nena i ajudar-los a millorar la seva comprensió lectora. Animeu-vos a venir i col·laborar amb el projecte! Necessitem més voluntariat!

Els membres de la Coral de l’escola ja ho tenen gairebé tot a punt per a l’estrena "EL VIATGE D’EN PRIM". Els cal un voluntari per gravar l’espectacle del 12 d’octubre a les 18,30h que faran a l’Envelat de Festa Major. Si alguna persona vol ajudar-los, adreceu-vos a la Marta de la Riva. Ja falta poc, Coral. Endavant amb els darrers assajos!

Aquest divendres dia 5 d’octubre és el Dia Internacional dels docents. Des de l’escola fem una crida al reconeixement a l’estima que tenim tots els mestres vers l’educació i l’acompanyament al desenvolupament i creixement dels nens i nenes.

Bon cap de setmana!

Caldes de Montbui, 5 d’octubre de 2018

Xiulets