Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 188

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana us volem informar dels següents temes:

El proper enter dimarts 26 hi ha a les 16,30h al menjador de l’Escola una xerrada adreçada a les famílies sobre com gestionar site de rencontre divorces Internet i les xarxes socials amb els vostres fills i filles. La xerrada anirà a càrrec del Sr. Tomàs Moré de la fundació Cesicat-Internet Segura. Hi sou tots convidats! Degut a aquesta xerrada hem ajornat go site la Gestora prevista per aquest dia pel dimarts 2 http://www.catalunyacamina.org/?filtraciya=hombres-solteros-buscando-mujer&2f2=bf de juny a les 16,45h a la sala.

L’alumnat de P4 i 5è de Primària al llarg d’aquest darrer trimestre han estat treballant en un Taller d’Arpilleres: “Cosint la vida, expressa una història”. Els nenes i les nenes han expressat en una roba de sac, amb fills i agulles i amb robes diverses una vivència, un record, un moment de la seva vida. S’han recollit totes i juntament amb les de l’Escola Bressol La Lluna es fa una exposició a la sala de la Biblioteca Municipal. La inauguració d’aquesta exposició tant interessant serà el proper dimecres 27 a les 18h. Hi sou tots convidats!

Aquest mateix dia a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Caldes a les 18h hi ha l’Audiència Pública del Consell d’Infants. També podeu anar-hi!

Dijous 28 a les 10 hores a les Cases dels Mestres l’alumnat de cinquè participarà al Gran Dictat del Futbol Sala. És una activitat pedagògica i educativa on hi participen els Centres Escolars de Caldes. Està oberta a tothom!

Els familiars d’Educació Infantil esteu convidats dilluns 1 de juny a les 16,30h a una classe de música dirigida a alumnat de P4 i P5 i impartida per l’Escola de Música Joan Valls.

rencontre homme 40 50 ans Totes les Comissions han de lliurar al llarg d’aquesta propera setmana la memòria d’enguany.

go to link Si us plau no deixeu de fer-ho!

Dimarts 26 a partir de les 16,30h el pati de l’escola tornarà estar obert. Volem que sigui un espai de relació de convivència i de respecte. Entre tots hem d’aconseguir-ho!

http://jeremiahstaproom.co.uk/?violeta=free-chinese-dating-sites-in-china&dc1=2e see Recordeu que ha sortit la convocatòria per sol·licitar ajuts cara el curs vinent pel menjador i per a material escolar, llibres de text i colònies. Passeu pel despatx a recollir els impresos. Tota la documentació cal portar-la a l’Ajuntament de Caldes.

Qui vulgui participar a la cursa dels Bombers de Caldes, avui divendres 22 a les 16,30h a la porxada, en Jordi Soler pare de la Berta i en Bernat rebrà inscripcions.

En retrobem dimarts 26. Bon llarg cap de setmana!

Caldes de Montbui, 22 de maig de 2015

Xiulets