Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 302

Benvolgudes famílies,

Mica en mica a l’escola es va respirant la rutina de l’inici del nou curs.

Les comissions han començat a reunir-se i a definir els objectius de treball per aquest curs 2018/19 i aquesta tarda mateix la Comissió de Biblioteca i Escola de Pares s’han posat en marxa. Si esteu interessats en implicar-vos a les comissions, només heu d’adreçar-vos al despatx i us informarem del que convingui.

Aprofitem l’ocasió per dir-vos que la Comissió d’Extraescolars necessita urgentment que algú s’afegeixi a la comissió ja que hi ha hagut alguna baixa.

Aquest matí hem tingut la visita de l’alcalde de Caldes, el Sr. Jordi Solé, i de la regidora i la tècnica d’Educació del consistori. Els hem ensenyat els espais del centre i els hem manifestat la situació actual de l’escola en relació a novetats del curs i mancances que encara tenim.

Recordeu que la setmana vinent es farà la Setmana de la Mobilitat a Caldes. Us animem a participar al joc de pistes didàctic “Aventura’t per la mobilitat sostenible” i, sobretot, a venir a la cercavila del divendres 28. Us convoquem a tots i a totes a dos quarts de nou al parc de l’Estació per tal de venir caminant a l’escola de manera sostenible i divertida, fent colla i ballant al ritme de cançons i melodies conegudes per tothom.

Volem demanar-vos la vostra col·laboració per seguir mantenint les instal·lacions exteriors de l’escola en bon estat, tal com ens agrada tenir-les. Us demanem que feu servir els contenidors de reciclatge corresponents i que vigileu l’ús que en fan els vostres fills i filles a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

Us recordem que no es pot anar en bicicleta ni patinet pel pati, que no podeu fer ús del llit elàstic, que no es pot jugar a futbol al pati en horari extraescolar i que el lavabo que teniu a la vostra disposició és el de P5, de manera que no cal que entreu a l’edifici gran, on hi està treballant el personal de neteja.

També ens agradaria mantenir l’hort, les plantes i tots els elements de jardineria en òptimes condicions, motiu pel qual insistim en demanar-vos que vigileu els que fan els vostres fills i filles quan estan al vostre càrrec.

Des de la Comissió d’Escola Verda fa molt temps que s’està treballant per aconseguir tenir un pati cuidat i agradable i per això ens cal la vostra ajuda. Gràcies.

Molt bon cap de setmana de setembre!

Caldes de Montbui, 21 de setembre de 2018

Xiulets