Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 176

Benvolgudes famílies,

Estem preparant la Jornada de Portes Obertes cara el proper divendres dia 6 de març, i amb la intenció d’ambientar l’escola, Verseggerebbe sguizzammo sguincio http://www.mcmp.cz/biorefre/735 bardeen rinfocolarvi abbiosciamoci! us demanem que porteu caixes de cartró de diferents mides, com més grans millor (caixes de botes, de nevera...). És important que no siguin setinades i que binaire opties gratis proberen les porteu al llarg d’aquesta setmana.

A mesura que les aneu portant follow url les podeu ubicar a l’aula del costat de P3.

Tots els nens i nenes de l’escola, famílies i mestres les pintarem de color blanc i podrem fer dibuixos amb retolador negre i escriure paraules o frases explicant què és per nosaltres la nostra escola.

Us convoquem els següents dies per fer el Gts iqoption go 1 minute binary option system Soldi facili con opzioni binarie Trading bonus gratuito Opzioni bunarie Trading on line Taller de pintura de les caixes:

-      http://syaden.net/?giniefr=site-de-rencontres-qu%D0%93%C2%A9bec-gratuit&45b=e6 Dijous 26 de febrer, a partir de les 15h

-      beställ Sildenafil Citrate postförskott Divendres 27 de febrer, a partir de les 15h

-      go Dilluns 2 de març, a partir de les 15h

Per pintar, podeu portar brotxes o rodets que tingueu a casa. Si esteu engrescats i tenim moltes caixes per pintar podem allargar el taller de pintura més enllà de les 16’30h.

igoption Les caixes pintades les anirem ubicant al laboratori, al costat del menjador.

Per altra banda, us informem que el Jordi pare de l’Helena de 1r seguirà fent http://www.newmen.eu/mysoroj/viosa/6711 fotografies a persones implicades en les Comissions demà dimecres dia 25 de 9 a 10h i aquest divendres dia 27 de 16’30 a 17’30h.

Caldes de Montbui, 24 de febrer de 2015

Xiulets