Enllaços d'interès

 

El Xiulet

Fullet informatiu

núm. 176

Benvolgudes famílies,

Estem preparant la Jornada de Portes Obertes cara el proper divendres dia 6 de març, i amb la intenció d’ambientar l’escola, http://celebritysex.cz/?triores=8-simple-rules-of-dating-my-daughter-cast&473=54 us demanem que porteu caixes de cartró de diferents mides, com més grans millor (caixes de botes, de nevera...). És important que no siguin setinades i que source site les porteu al llarg d’aquesta setmana.

A mesura que les aneu portant go site les podeu ubicar a l’aula del costat de P3.

Tots els nens i nenes de l’escola, famílies i mestres les pintarem de color blanc i podrem fer dibuixos amb retolador negre i escriure paraules o frases explicant què és per nosaltres la nostra escola.

Us convoquem els següents dies per fer el opções binárias manual Taller de pintura de les caixes:

-      enter site Dijous 26 de febrer, a partir de les 15h

-      http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=binary-options-no-deposit-bonus-august-2018&e14=90 Divendres 27 de febrer, a partir de les 15h

-      http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bin%C3%A4re-optionen-broker-5-euro&dbe=31 Dilluns 2 de març, a partir de les 15h

Per pintar, podeu portar brotxes o rodets que tingueu a casa. Si esteu engrescats i tenim moltes caixes per pintar podem allargar el taller de pintura més enllà de les 16’30h.

http://oepib.org/?efiop=conocer-mujeres-en-guayaquil&15a=5a Les caixes pintades les anirem ubicant al laboratori, al costat del menjador.

Per altra banda, us informem que el Jordi pare de l’Helena de 1r seguirà fent http://wolontariatsportowy.com/fioepr/bioepr/3432 fotografies a persones implicades en les Comissions demà dimecres dia 25 de 9 a 10h i aquest divendres dia 27 de 16’30 a 17’30h.

Caldes de Montbui, 24 de febrer de 2015

Xiulets